Ny Instagram Checkout-funktion giver dig mere salg

Siden lanceringen i 2010 har Instagram udviklet sig fra en simpel foto- og videodeling-app til en robust app, der løbende frigiver nye forretnings muligheder.

 

I 2018 lancerede Instagram sin forbedrede shoppe funktion, der tilbyder muligheder som shopping klistermærker i Stories, en shoppingkanal i "Udforsk" og en forbedring af af shopfanen på forretnings profiler.

 

 

 

Nu kan Instagrams 130 millioner brugere, der trykker på disse "indkøbsposer" hurtigt og nemt købe produkterne uden at skulle navigere væk fra appen takket være Instagram Checkout.

 

Hvad er Instagram Checkout? Instagram Checkout funktionen tillader brugere at købe produkter i appen simpelt, bekvemt og sikkert. Man går ind på "Udforsk" og vælger "Forretning" hvorefter man kan se alle billeder med mulige produkter. Her vælger man et billede og kan trykke på billedet for at komme direkte videre til køb. Denne funktion er kun aktiv i USA, men kommer til Europa snarrest muligt oplyser Instagram.

 

Indtil videre kan man blot klikke videre og færdiggøre sit køb på en hjemmeside.

 

 

 

Efter det første køb med Instagram Checkout gemmes brugeroplysningerne for, så de altid kan handle deres yndlingsmærker uden at indtaste deres dankort oplysninger hver gang.

 

Når køberne har gennemført deres Instagram-køb, modtager de forsendelses- og leveringsmeddelelser i appen. De kan også spore deres køb fra den nye "Ordrer" sektion af deres profil. Dette viser status for en ordre, plus muligheder for at annullere, returnere eller kontakte sælgeren.

 

Som med alle e-handelsværktøjer er der to vigtige faktorer at overvejer: Salgsgebyr.

 

En instagram talsmand oplyser at Instagram vil indføre et salgsgebyr for at hjælpe med at finansiere programmer og produkter, der hjælper med at gøre Checkout mulig, samt at kompensere transaktions relaterede udgifter.

 

Det er endnu uvist hvor stor salgsprisen vil blive. Instagram bekræfter at "det vil ikke ændre prisen på varer til forbrugere", hvilket indikerer, at sælgere er ansvarlige for at dække gebyret.

 

---


SOCIAL IMAGE - FACEBOOK, ADWORDS & WEBSITES

GRATIS Ebook - Facebook Strategi: https://www.social-image.dk/ebook-facebook-strategi

Facebook: www.facebook.com/socialimage
Instagram: www.instagram.com/social.image

Bestil opkald: https://www.social-image.dk/bestil-tlf-mode

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

FACEBOOK SUPPORT
 
Udvalgte blogindlæg

Meet the New Portal Family: Smart Video Calling on Your TV and Anywhere in Your Home

September 26, 2019

1/3
Please reload

Introducing Facebook Viewpoints

November 29, 2019

Introducing Facebook News

November 19, 2019

1/3
Please reload