top of page

CASES

Her ses et udvalg af cases, som repræsenterer en meget varieret kundegruppe.

dbu-logo-150.png

DBU - Dansk Boldspil Union
 

MÅL:  Uddannelse af medarbejdere

Social Image har hjulpet med uddannelse af Facebook Manager. Målet var en både bred - men også detaljeret uddannelse i funktionen Facebook Manager.

Sarah Hoffmann ,  Kommunikationskoordinator

“Jeg var rigtig glad for, at kurset både indeholdte en bred gennemgang af facebook som medie, algoritmerne, der arbejdes ud fra, og funktionerne, som man med fordel kan benytte sig af. Derudover var det meget brugbart at lære mere om muligheden for annoncering gennem Facebook, og det var dejligt at få nogle konkrete værktøjer, som jeg kan tage med hjem og benytte til at optimere mit arbejde som Facebook Manager.” 

dan delektron.png

Dan Delektron
 

MÅL:  Rekruttering af montører

Social Image har hjulpet med rekruttering af montører til både Jylland og Sjælland. Målet var skaffe kvalificerede ansøgere til en række stillinger, som indebar arbejde med sikkerhed i
el -installationer.


Dorthe Lykke Hansen,  Konsulent

“Synes godt nok det er flot med de mange klik kampagnen har givet. Vi søgte en ny medarbejder. Vi har fået mange gode ansøgere og for os er det jo det vigtigste..”

marine_edited_edited.jpg
bdo-logo.jpg

Marine Hjemmeværnet


MÅL:  Rekruttering og kurser

Social Image har hjulpet med rekruttering af soldater til Marine Hjemmeværnet.  Målet var finde kvalificerede og interesserede borgere til frivilligt arbejde ved Flottiler.
 

Jens Erik Jensen, Rekrutteringsofficer, Vejle/Juelsminde
"Tusind tak for et fremragende kursus. Det var yderst inspirerende og meget lærerigt."

BDO Revision

MÅL: Rådgivning, Uddannelse af medarbejdere

Social Image har hjulpet med uddannelse i LinkedIn. Målet var at kendskabet til daglig brug af Linkedin som et arbejdsredskab. Seminaret var delt i 2 dele - med en konkurrence imellem til motivation. 

 

Frank Lau, Statsautoriseret revisor, BDO Revision 

“BDO i Vejle har fået rigtige gode input til brug af LinkedIn via 2 x foredrag ved Allan. Allan's indsats har medvirket til et mere professionelt brug af LinkedIn samt et højere aktivitetsniveau. Allan har vores anbefalinger.” 

aa-business.png

Århus Business College
 

MÅL: Uddannelse af lærere

Social Image afholdt et Facebook seminar for lærere på Århus Business College. Målet var at klæde dem på med den sidste nye viden om Facebook. Emnerne var især "Hvordan bruger vi FB til sikre en høj kendskabsgrad" og naturligvis viden om Facebook til formidling til skolens elever. Arrangement var yderst velbesøgt.
 

Rasmus Glad Vandbæk, Underviser, Århus Business College

"Allan Lissau fra Social image holde et fantastisk seminar for underviserne på HHX i Århus. 

Seminaret handlet om at underviserne fik en større forståelse for hvordan Facebook virker og hvorfor mange virksomheder udnytter den kommunikations form. Ligeledes blev der på seminaret diskuteret forskellige myter og holdninger omkring Facebook hvor Allan var til stor hjælp. Jeg kan give Allan og Social image mine varmeste anbefalinger i forhold til at rådgive og informere om mulighederne med Facebook." 

autohuset.jpg

Autohuset Vestergaard

MÅL: Rådgivning, Uddannelse, Facebook udvikling, Facebook konkurrencer, Facebook annoncering

Autohuset Vestergaard har 8 afdelinger i Danmark - og benytter Facebook yderst aktivt i deres markedsføring. Især video benyttes med stor effekt. Social Image har været behjælpelig med udvikling, konkurrencer og annoncering. Dertil kommer uddannelse og rådgivning.
 

Jesper Søgaard, Marketing Manager, Autohuset Vestergaard 

"Facebook er et vigtig medie i vores ugentlige kommunikation med nuværende og potentielle kunder. Det er her vi kan møde vores kunder i øjenhøjde og på en mere ”afslappet” måde, end i fx trykte medier. Sociale medier er kommet for at blive, og vi har stor glæde af at benytte de forskellige platforme. Social image har været én af vores partnere fra starten af  ”det sociale medie-eventyr”, og vi har altid fået gode råd og vejledning."

nationale-tolke .jpg

Den Nationale Tolkemyndighed
 

MÅL: Rådgivning, Uddannelse af medarbejdere, Facebook strategi

En statslig organisation som varetager døves muligheder for tolkning. Social Image gennemførte et Facebook seminar for ansatte i Kolding. Målet var at komme videre med Facebook. De bruger Facebook aktivt til at informere døve - og fik nye input og ideer til at komme videre.

 

Bo Kragelund, Direktør, Den Nationale Tolkemyndighed

"En tilbagemelding om vores seminar. Vi fik stort udbytte, og er helt sikre på, at den viden vi fik fra Allan om måden FB fungerer på, fremover vil betyde endnu flere gode opslag på vores side. Vi kan kun anbefale andre virksomheder og myndigheder i at afholde et seminar med Social Image." 

dk-camp_logo_2015.png

DK-CAMP
 

MÅL: Rådgivning, Uddannelse, Facebook udvikling, Facebook konkurrencer, Facebook annoncering, Adwords annoncering

Branche organisation for campingpladser i Danmark.
Der er pt. 310 medlemmere. Facebook siden er rettet mod campister med information, gode råd om camping og aktiviteter. Der markedsføres fortløbende med annoncering med Facebook annoncering - og Google Adwords med fokus på sommerperioden og vintercamping. 

  

Marianne Nellemose Fredborg, Marketing Coordinator, DK-CAMP

“Jeg har haft fornøjelsen af at deltage i flere af Allans kurser om sociale medier. Dette har medført et spændende samarbejde, hvor Allan med sin enorme viden omkring opbygning af firma Facebook side, Facebook annoncering og Google Adwords har skabt super resultater. Man kan ikke undgå, at blive smittet af Allans store entusiasme for sociale medier og opstår der tvivlsspørgsmål, når man selv begiver sig ud i den sociale medieverden, er Allan altid parat med gode råd, løsninger og vejledning. Jeg kan kun give Allan min bedste anbefaling.” 

sdr-omme.jpg

Statsfængslet SØNDER OMME

MÅL: Skaffe praktik virksomheder til indsatte, Rådgivning, Uddannelse, Facebook strategi, Facebook udvikling

Sdr. Omme er et statsligt åbent fængsel. Der gøres en fortløbende indsat for resocialisering af indsatte - så de ikke vender tilbage. Heri indgår projektet JobUpdate - som hjælper indsatte med at får praktikpladser på virksomheder. Social Image har bistået med udvikling af en facebook side, uddannelse af projektledere og strategi-udvikling.

 

Ove Holm Hansen, Fængelschef, JobUpdate - Statsfængslet Sdr. Omme

Allan har et tilbundsgående kendskab til sociale medier. Allans medvirken har medført, at det mål som var sat blev nået. Allan er en seriøs samarbejdspartner, som jeg helt sikkert vil bruge igen og som jeg kun kan anbefale andre at bruge.

bottom of page