CASES

Her ses et udvalg af cases, som repræsenterer en meget varieret kundegruppe.
"Alle bruger Facebook" - og det er korrekt! Derfor vil du ikke møde en bestemt målgruppe.
Men populært sagt alt fra DK-CAMP (camping) - over Sdr. Omme Statsfængsel (jobprojekt) til BDO revision.

Alle benytter Facebook til markedføring.

DBU - Dansk Boldspil Union

MÅL:  Uddannelse af medarbejdere

Social Image har hjulpet med uddannelse af Facebook Manager. Målet var en både bred - men også detaljeret uddannelse i funktionen Facebook Manager.

Sarah Hoffmann ,  Kommunikationskoordinator

“Jeg var rigtig glad for, at kurset både indeholdte en bred gennemgang af facebook som medie, algoritmerne, der arbejdes ud fra, og funktionerne, som man med fordel kan benytte sig af. Derudover var det meget brugbart at lære mere om muligheden for annoncering gennem Facebook, og det var dejligt at få nogle konkrete værktøjer, som jeg kan tage med hjem og benytte til at optimere mit arbejde som Facebook Manager.” 

BDO REVISION

MÅL: Rådgivning, Uddannelse af medarbejdere

Social Image har hjulpet med uddannelse i LinkedIn. Målet var at kendskabet til daglig brug af Linkedin som et arbejdsredskab. Seminaret var delt i 2 dele - med en konkurrence imellem til motivation. 

 

Frank Lau, Statsautoriseret revisor, BDO Revision 

“BDO i Vejle har fået rigtige gode input til brug af LinkedIn via 2 x foredrag ved Allan. Allan's indsats har medvirket til et mere professionelt brug af LinkedIn samt et højere aktivitetsniveau. Allan har vores anbefalinger.” 

ÅRHUS BUSINESS COLLEGE

MÅL: Uddannelse af lærere

Social Image afholdt et Facebook seminar for lærere på Århus Business College. Målet var at klæde dem på med den sidste nye viden om Facebook. Emnerne var især "Hvordan bruger vi FB til sikre en høj kendskabsgrad" og naturligvis viden om Facebook til formidling til skolens elever. Arrangement var yderst velbesøgt.
 

Rasmus Glad Vandbæk, Underviser, Århus Business College

"Allan Lissau fra Social image holde et fantastisk seminar for underviserne på HHX i Århus. 

Seminaret handlet om at underviserne fik en større forståelse for hvordan Facebook virker og hvorfor mange virksomheder udnytter den kommunikations form. Ligeledes blev der på seminaret diskuteret forskellige myter og holdninger omkring Facebook hvor Allan var til stor hjælp. Jeg kan give Allan og Social image mine varmeste anbefalinger i forhold til at rådgive og informere om mulighederne med Facebook." 

AUTOHUSET VESTERGAARD

MÅL: Rådgivning, Uddannelse, Facebook udvikling, Facebook konkurrencer, Facebook annoncering

Autohuset Vestergaard har 8 afdelinger i Danmark - og benytter Facebook yderst aktivt i deres markedsføring. Især video benyttes med stor effekt. Social Image har været behjælpelig med udvikling, konkurrencer og annoncering. Dertil kommer uddannelse og rådgivning.
 

Jesper Søgaard, Marketing Manager, Autohuset Vestergaard 

"Facebook er et vigtig medie i vores ugentlige kommunikation med nuværende og potentielle kunder. Det er her vi kan møde vores kunder i øjenhøjde og på en mere ”afslappet” måde, end i fx trykte medier. Sociale medier er kommet for at blive, og vi har stor glæde af at benytte de forskellige platforme. Social image har været én af vores partnere fra starten af  ”det sociale medie-eventyr”, og vi har altid fået gode råd og vejledning."

DEN NATIONALE TOLKEMYNDIGHED

MÅL: Rådgivning, Uddannelse af medarbejdere, Facebook strategi

En statslig organisation som varetager døves muligheder for tolkning. Social Image gennemførte et Facebook seminar for ansatte i Kolding. Målet var at komme videre med Facebook. De bruger Facebook aktivt til at informere døve - og fik nye input og ideer til at komme videre.

 

Bo Kragelund, Direktør, Den Nationale Tolkemyndighed

"En tilbagemelding om vores seminar. Vi fik stort udbytte, og er helt sikre på, at den viden vi fik fra Allan om måden FB fungerer på, fremover vil betyde endnu flere gode opslag på vores side. Vi kan kun anbefale andre virksomheder og myndigheder i at afholde et seminar med Social Image." 

DK-CAMP

MÅL: Rådgivning, Uddannelse, Facebook udvikling, Facebook konkurrencer, Facebook annoncering, Adwords annoncering

Branche organisation for campingpladser i Danmark.
Der er pt. 310 medlemmere. Facebook siden er rettet mod campister med information, gode råd om camping og aktiviteter. Der markedsføres fortløbende med annoncering med Facebook annoncering - og Google Adwords med fokus på sommerperioden og vintercamping. 

  

Marianne Nellemose Fredborg, Marketing Coordinator, DK-CAMP

“Jeg har haft fornøjelsen af at deltage i flere af Allans kurser om sociale medier. Dette har medført et spændende samarbejde, hvor Allan med sin enorme viden omkring opbygning af firma Facebook side, Facebook annoncering og Google Adwords har skabt super resultater. Man kan ikke undgå, at blive smittet af Allans store entusiasme for sociale medier og opstår der tvivlsspørgsmål, når man selv begiver sig ud i den sociale medieverden, er Allan altid parat med gode råd, løsninger og vejledning. Jeg kan kun give Allan min bedste anbefaling.” 

VEJLE IDRÆTSFORENING

MÅL: Skaffe deltagere til events, Rådgivning, Facebook udvikling, Facebook annoncering

Social Image har gentagen gange hjulpet Vejle IF med opstart af sæson, nye medlemmer og tilmelding til Løbeskolen. 

 

Peter Terkildsen, Vejle Idræts Forening

"Vejle IF etablerede i februar 2016 et løbehold for løbere, der ønskede at træne op imod Lillebælt Halvmarathon. Løbeholdet var især orienteret imod nye potentielle medlemmer af Vejle IF, og derfor besluttede vi os for at lave en markedsføringskampagne via Facebook. Vi havde aldrig tidligere prøvet at anvende Facebook til at føre en betalt kampagne, og derfor valgte vi at alliere os med Social Image, som har stor erfaring med sociale medier.

Social Image hjalp os med at udvikle Facebook-kampagnen. Både i forhold til at udvælge målgrupper, i forhold til at udvikle landing pages og i forhold til at rapportere om kampagnen undervejs. 

Resultatet af kampagnen var overvældende. Ikke alene opnåede vi at rekruttere en del nye medlemmer, men vi fik også spredt budskabet om Vejle IF til en masse mennesker, som aldrig havde hørt om klubben før. Derfor har det samlede resultat været en stor interesse om Vejle IF og de aktiviteter, som vi foretager os. Det har vi været særdeles tilfredse med, og det er bestemt ikke sidste gang, at vi anvender Social Image til at gennemføre kampagner via Facebook." 

PANAYOTIS BRUDEKJOLER

MÅL: Rådgivning, Uddannelse, Facebook udvikling, Facebook konkurrencer

Panayotis sælger brudekjoler og selskabskjoler. Social Image har været behjælpelig med afholdelse af Facebook konkurrencen "Årets Panayotis Brud". En foto konkurrence på Facebook. Brude kunne uploade deres bryllups billede. De kunne herefter bede deres veninder til at stemme på billedet. Det var en yderst effektiv konkurrence med tilgang på ca. 4000 nye fans til Facebook siden. Der har ligeledes været leveret hjælp til events og udsalg. 

  

Michael Panayotis, Panayotis Brudekjoler

"Vi har brugt Allan som Social Medie konsulent i forbindelse med bl.a. vores Facebook side. Vi har i dag landets absolut førende Facebook site inden for vores marked, hvilket vi i høj grad kan tilskrives Allans faglige og præcise rådgivning og vejledning. Allan udfører sine opgaver med indlevelse, solidt fagligt indblik og et øje for detaljer." 

Hvad handler dette element om? Hvad gør det interessant? Skriv en fængende beskrivelse for at gribe dit publikums opmærksomhed...

STATSFÆNGSLET SØNDER OMME

MÅL: Skaffe praktik virksomheder til indsatte, Rådgivning, Uddannelse, Facebook strategi, Facebook udvikling

Sdr. Omme er et statsligt åbent fængsel. Der gøres en fortløbende indsat for resocialisering af indsatte - så de ikke vender tilbage. Heri indgår projektet JobUpdate - som hjælper indsatte med at får praktikpladser på virksomheder. Social Image har bistået med udvikling af en facebook side, uddannelse af projektledere og strategi-udvikling.

 

Ove Holm Hansen, Fængelschef, JobUpdate - Statsfængslet Sdr. Omme

Allan har et tilbundsgående kendskab til sociale medier. Allans medvirken har medført, at det mål som var sat blev nået. Allan er en seriøs samarbejdspartner, som jeg helt sikkert vil bruge igen og som jeg kun kan anbefale andre at bruge. 

SMARTSENG

MÅL: Rådgivning, Uddannelse, Facebook udvikling, Facebook annoncering

SmartSeng er en detailforretning som sælger senge. Senge som giver kraftig pladsbesparelse! Målet med Facebook siden er at øge kendskabet til denne form for kvalitets senge. Der er produceret billed galleri - Facebook shop - og info om forretningen. Der er desuden gennemført facebook annoncering på landsplan - med fokus på større byer. 

  

Thomas Jørgensen, Indehaver, SmartSeng
Vi har haft den store fornøjelse at sammenarbejde med Allan om opbygning af vores Facebook side, samt markedsføring. Med Allans store ekspertise og knowhow inden for sociale medier, har det været en stor gevinst for Smartseng at have en professionel Facebook side. Det har medført en stor fanskare af potentielle kunder der kun vokser med tiden. Hver annoncering bliver fulgt op med en rapport af kampagnens forløb. Har man brug for råd og vejledning står Allan altid til disposition. Vi indrømmer gerne at det var med en vis skepsis at vi gik i gang med en Facebook side, nu kan vi ikke undvære den. Det er den ultra korte vej til dine kunder, med få tryk på tasterne er dit budskab ude til mange kunder. Da vi sælger et produkt som er helt unik og skal vises visuelt, er Social Image den helt rigtige partner. 

Please reload