top of page

DE SIGER...
 

sarah-hofmann_redigerede.png

Dansk Boldspil Union

Sarah Hoffmann, Kommunikationskoordinator

Jeg var rigtig glad for, at kurset både indeholdte en bred gennemgang af facebook som medie, algoritmerne, der arbejdes ud fra, og funktionerne, som man med fordel kan benytte sig af. Derudover var det meget brugbart at lære mere om muligheden for annoncering gennem Facebook, og det var dejligt at få nogle konkrete værktøjer, som jeg kan tage med hjem og benytte til at optimere mit arbejde som Facebook Manager.

anders.png

Craners Agency Aps

Anders Balshøj, Direktør

Vi har samarbejdet med Social Image og gør det endnu. Allan er en god sparringspartner i forbindelse med kampagneudvikling og afvikling på de sociale medier, vi har specielt haft stor gevinst ved at anvende hans evner på Facebook. Han kan få meget ud af et mediebudget. Det gælder store og små budgetter.
Vi tøver ikke med at anbefale Allan til andre der har behov for en samarbejdspartner på de sociale medier.

hans-wernberg.png

Care4Nature

Hans Wernberg, Direktør

Det arbejde Social Image udførte gav et fornemt resultat.

dorthe.jpeg

Dan Delektron

Dorthe Lykke Hansen,  Konsulent

Synes godt nok det er flot med de mange klik kampagnen har givet. Vi søgte en ny medarbejder. Vi har fået mange gode ansøgere og for os er det jo det vigtigste.

jeppe.jpg

Jeppe Søe

Journalist og Speaker

Allan er en engageret idérig person, og engagementet smitter. At skabe netværk handler om at slå til og være med, hvor tingene sker - men at skabe netværk fra bunden handler om, at tro på, at selvom man først står alene, så vokser et netværk sig en dag stort. Det kræver mod og vilje at starte noget nyt - og begge dele har Allan til fulde. Allan har i Vejle sået små frø, der alle ser ud til at spire. Og endda sået så mange, at der er en blomstrende eng at boltre sig på, hvis man er en lille virksomhed - eller en stor på jagt efter samarbejdspartnere. Mange byer mener man i erhvervsudvikling bare skal lægge hus til. I Vejle mente de også, at man skulle skabe mere end rum - være igangsættere og se ting udvikles. Allan har været (og er) en rorgænger på søvejen mod et mere åbent hav, hvor bølger ikke skubber virksomheder ned, men fremad. De fleste tror, at bølgen er et hus på havnen. I virkeligheden er bølgen en bevægelse, der i Vejle først er sat i gang. En af de væsentlige vandbærere til bølgen har med sikkerhed været Allan Lissau! /Søe”

thomas rund-200.png

myselfie

Thomas Bennedsen. Indehaver

I myselfie har vi selv haft en af vore ansatte på flere kurser og forløb i facebook og adwords. Vores ønske var at holde det inhouse, men samtidig havde vi brug for en generel gennemgang og lidt feedback på om vi gjorde det rigtigt. 
Vi havde et detaljeret møde med Allan hvor han fremlagde en komplet gennemgang og dette var vi yderst tilfreds med.

luis_redigerede.png

Uniq Automotive

Luis villum, Indehaver

Jeg vil gerne takke for et fremragende kursus, med stor inspiration og faglig viden.

csm_Lisette_web_c7842bdfb5_redigerede.pn

Bredballe Kirke

Lisette Helena Andersen, Kirke & kultur medarbejder

Tak, det var rigtig spændende, og har givet en masse gode input til hvordan vi skal starte vores facebook gruppe op for kirken, så vi kan ramme bredere og markedsføre vores happenings i kirken.

jens-erik-jensen.jpg

Marinehjemmeværnet

Jens Erik Jensen, Rekrutteringsofficer, Vejle/Juelsmide

"Tusind tak. Det var yderst inspirerende og meget lærerigt."

kirsten.jpg

Grøn Terapi & Coaching

Kirsten Grøn, Psykoterapeut MPF

Allan Lissau, Social Image har renoveret og opdateret min hjemmeside.

Med et stort engagement i mit firmas grundlag og markedsføring fra Allans side, er min gamle hjemmeside, blok og facebook side igen blevet funktionel. En yderst målrettet, behageligt og top professionel hjælp, alt sammen til en meget rimelig pris. 

Jeg kan kun varmt anbefale Allan som samarbejdspartner.

petert.jpg

Vejle Idræts Forening

Peter Terkildsen, Formand

"Vejle IF etablerede i februar 2016 et løbehold for løbere, der ønskede at træne op imod Lillebælt Halvmarathon. Løbeholdet var især orienteret imod nye potentielle medlemmer af Vejle IF, og derfor besluttede vi os for at lave en markedsføringskampagne via Facebook. Vi havde aldrig tidligere prøvet at anvende Facebook til at føre en betalt kampagne, og derfor valgte vi at alliere os med Social Image, som har stor erfaring med sociale medier.

jeannette_redigerede.png

Dalby Aps

Jeanette Kjærhus Pedersen, Office manager

Berigende og innovativt kursus, hvor man kom omkring alle krogene i forhold til mediet Facebook. Oplægget var inspirerende for alle, både dem som var i gang med at bruge Facebook, samt dem som endnu var i opstarten. Tak for en dejlig eftermiddag.

jesper.jpg

Autohuset Vestergaard

Jesper Søgaard, Marketing Manager

"Facebook er et vigtig medie i vores ugentlige kommunikation med nuværende og potentielle kunder. Det er her vi kan møde vores kunder i øjenhøjde og på en mere ”afslappet” måde, end i fx trykte medier. Sociale medier er kommet for at blive, og vi har stor glæde af at benytte de forskellige platforme. Social image har været én af vores partnere fra starten af  ”det sociale medie-eventyr”, og vi har altid fået gode råd og vejledning." 

thomas.jpg

SmartSeng

Thomas Jørgensen, Indehaver,

"Vi har haft den store fornøjelse at sammenarbejde med Allan om opbygning af vores Facebook side, samt markedsføring. Med Allans store ekspertise og knowhow inden for sociale medier, har det været en stor gevinst for Smartseng at have en professionel Facebook side. Det har medført en stor fanskare af potentielle kunder der kun vokser med tiden. Hver annoncering bliver fulgt op med en rapport af kampagnens forløb. Har man brug for råd og vejledning står Allan altid til disposition. Vi indrømmer gerne at det var med en vis skepsis at vi gik i gang med en Facebook side, nu kan vi ikke undvære den. Det er den ultra korte vej til dine kunder, med få tryk på tasterne er dit budskab ude til mange kunder. Da vi sælger et produkt som er helt unik og skal vises visuelt, er Social Image den helt rigtige partner.

profil.jpg

Ann Levin Hypnose

Ann Levin, Hypnoterapeut

“Kære Allan,  det er inspirerende at lære af din store viden... 
Du har flyttet mig fra at være “bange for” og lidt reserveret i forhold til FB. Du har hjulpet mig igang og vist mig enkel redskaber, som jeg nemt kan håndtere og som ikke kræver meget tid. Faktisk, synes jeg det er spændende at få kontakt til mine nuværende kontakter på FB. og udbygge mine muligheder ad den vej... Glæder mig til fortsat samarbejde”, Ann Levin

janni.png

Indkøbsringen

Janni Lysgaard Jørgensen, Sales Assistent

"Tak til Allan for indsatsen på vores seminar - du kom godt omkring de mange muligheder. Den generelle tilbagemelding fra deltagerne er, at vi nu er klædt bedre på - godt med den kollektive reference. "

bo.jpg

Den Nationale Tolkemyndighed

Bo Kragelund, Direktør

"En tilbagemelding om vores seminar. Vi fik stort udbytte. Jeg er helt sikre på, at den viden - vi fik fra Allan om måden FB fungerer på, fremover vil betyde endnu flere gode opslag på vores side. Vi kan kun anbefale andre virksomheder og myndigheder i at afholde et seminar med Social Image."

rasmus.png

Århus Business College

Rasmus Glad Vandbæk, Underviser

"Allan Lissau fra Social image holde et fantastisk seminar for underviserne på HHX i Århus. 

Seminaret handlet om at underviserne fik en større forståelse for hvordan Facebook virker og hvorfor mange virksomheder udnytter den kommunikations form. Ligeledes blev der på seminaret diskuteret forskellige myter og holdninger omkring Facebook hvor Allan var til stor hjælp. Jeg kan give Allan og Social image mine varmeste anbefalinger i forhold til at rådgive og informere om mulighederne med Facebook. "

zabihi.png

VisitSkanderborg

Lisbeth Zabihi, Konsulent

"Jeg deltog på et af Allan´s facebook seminarer og det var yderst udbyttesrigt! Fik en masse gode tips og tricks til hvordan vi som virksomhed bruger facebook bedst. Dertil er Allan en troværdig og dygtig formidler og jeg giver ham de bedste anbefalinger. Vil helt sikkert benytte ham igen."

per.png

Mediegruppen

Per Gren, Projektchef

"Allan er en yderst dygtig og interessant specialist i sit fag. Han formår at holde fokus og kommer godt rundt om det han har planlagt. Han er meget dybdegående i sit arbejde, hvilket gør det yderst interessant at være deltager i kurset. Jeg har uden tvivl fået meget med i bagagen, som jeg kan bruge i fremtiden. Tak for et godt kursus ."

mette.jpg

Privatpraktiserende Neuropsykolog

Mette Ellermann, Neuropsykolog

"Jeg ønskede et målrettet individuelt kursus i LinkedIn. Allan underviste og rådgav med stor ekspertise, indlevelse og forståelse for mine konkrete behov i min neuropsykologiske praksis. Kurset forløb over to formiddage. Imellem de to undervisnings sessioner fulgte Allan min udvikling af profilen med løbende vejledning med helt konkrete forslag til forbedringer. Jeg er ikke i tvivl om, hvor jeg skal henvende mig, hvis jeg igen får behov for rådgivning i forhold til sociale medier. Jeg kan varmt anbefale Allan.".

henrik-Lundsgaard-Nielsen.jpg

Hedensted IF Erhvervsklub

Henrik Lundsgaard Nielsen, Formand

“Allan Loumann Lissau har netop afholdt et foredrag omkring LinkedIn for Hedensted IFs erhvervsklub, som jeg er formand for. Vi har været yderst tilfredse med dette samarbejde og kan anbefalde Allan til andre lignende formål."  

ove.jpg

Statsfængslet Sdr. Omme

Ove Holm Hansen, Fængselschef, JobUpdate

"Allan har et tilbundsgående kendskab til sociale medier. Allans medvirken har medført, at det mål som var sat blev nået. Allan er en seriøs samarbejdspartner, som jeg helt sikkert vil bruge igen og som jeg kun kan anbefale andre at bruge."

MP.png

Panayotis Brudekjoler

Michael Panayotis, Indehaver

"Vi har brugt Allan som Social Medie konsulent i forbindelse med bl.a. vores Facebook side. Vi har i dag landets absolut førende Facebook site inden for vores marked, hvilket vi i høj grad kan tilskrives Allans faglige og præcise rådgivning og vejledning. Allan udfører sine opgaver med indlevelse, solidt fagligt indblik og et øje for detaljer."

MichaelMller100x100.jpg

Comwell Keller Golf klub

Bo Waaben, Manager

"Allan har i den grad hjulpet COMWELL KELLERS PARK GOLFKLUB til at blive etableret i de sociale medier. Ved at bruge bl.a. Facebook kan vi til en meget lav pris være i direkte kontakt med såvel vore eksisterende medlemmer, gæster og forretningsforbindelser som potentielle nye. Vi kan varmt anbefale Allan som samarbejdspartner, idet han er dedikeret og har en viden, der er helt unik. Og prisen er aldeles rimelig! 

marianne.png

DK-CAMP

Marianne Nellemose Fredborg, Marketing Coordinator

“Jeg har haft fornøjelsen af at deltage i flere af Allans kurser om sociale medier. Dette har medført et spændende samarbejde, hvor Allan med sin enorme viden omkring opbygning af firma Facebook side, Facebook annoncering og Google Adwords har skabt super resultater.
Man kan ikke undgå, at blive smittet af Allans store entusiasme for sociale medier og opstår der tvivlsspørgsmål, når man selv begiver sig ud i den sociale medieverden, er Allan altid parat med gode råd, løsninger og vejledning. Jeg kan kun give Allan min bedste anbefaling.”

mona-kristensen.png

Find Fremtiden

Mona Kristensen, Coach

"Har deltaget i Allans netværkskursus om Facebook. Det var meget inspirerende. Det kan være ganske svært,når man sidder alene med en opgave - det kan let blive tvang i stedet for sjovt. Allan gav mig lyst til at gå hjem og lege med facebook profilen og teste nogle ting af.
Udbytte: på en facebook side med 220 likes, blev et billede set af 3.792. Og billedet blev delt 12 gange. Hertil kommer, at vi fik 30-40 nye likes. Tak for en god og inspirerende formiddag." 

tonny.png

Jobcenter Ikast-Brande Kommune

Tonny Kjær Mikkelsen, Job konsulent

“Jeg har hyret Allan til at styrke min viden omkring Linkedin. Jeg havde 2 timer one2one medAllan, hvor jeg fik gode kreative indlæg til min profil og udvidet min basale viden på mediet.”

merete.jpg

Kommunikationsmentor

Merete van den Berg, Indehaver

“Allan er et multitalent udi i sociale medier. Han er ikke bare begavet, vidende og opdateret. Han kan også omsætte det, så det giver værdi for din forretning. Og så formidler han det på en måde, der er til at fatte. Og foreslår ting, du selv har for travlt til at tænke på. Jeg kan varmt anbefale Allan.”

jette.png

Ditlev Consulting

Jette Ditlev, Strategy Specialist,

“Et par timer med Allan omkring muligheder, idéer og "hvad virker" / "hvad virker ikke" på LinkedIn er en virkelig god oplevelse! Allan er en rigtig ekspert, men han kan også sætte sig ind i kundens situation, så det bliver meget konkret og operationelt. Good value for money ;-)”

nylin.jpg

Dyrlæge Britta Nylin

Dyrlæge, ph.d

Fandt Allan´s kursus vedrørende LinkedIn tilfældigt på nettet, og var noget spændt på kvaliteten. Men hold da op hvor var det effektivt, med mange gode hints. Så nu er værktøjskassen fyldt op og jeg er klar til at blive set på netværket. Bare rigtig godt.

bettina.jpg

LogoPaint

Bettina Aude Parastar, Marketing Manager

"Allan leverede en fabelagtig indsats da jeg, bad ham om at være rådgiver for mig på Google
Analytics. Jeg ville gerne, med hans hjælp, booste min forståelse af Google Analytics og de sociale medie platforme jeg arbejder på. Han gav mig en masse gode råd, som jeg nu er igang med at implementere. Jeg er sikker på at det vil få positiv indflydelse på min leadkonvertering. Med Allan som leverandør får du en engageret en af slagsen. Bestemt fair pris."

alis.jpg

Responsible Procurement

Alis Sindbjerg Hemmingsen, Strategic Advisor

“Allan har en fantastisk viden inden for sociale medier og heldigvis for os andre også en skøn måde at formidle det på. Jeg har fået rigtig meget fra Allan som jeg kan bruge til at forbedre min virksomheds fokus på de sociale medier. Og jeg er sikker på, at jeg også i fremtiden vil søge hans ekspertise når der er noget nyt på web-markedet, jeg bør vide mere om.” 

mads.png

Vejle Kommune, Videncenter

Mads Bo-Kristensen, Konsulent

“Allan Loumann Lissau har leveret godt foredrag for Videncenter For Integration om Sociale medier. Allan har vores bedste anbefalinger.”

danny.jpg

e-Vision

Danny Andersen, Indehaver

“Allan er en exceptionel videnbank indenfor sociale medier og har et enestående talent for at  se og kommunikere mulighederne. Han hjalp mig med en løsning der skaber bedre og mere effektiv kontakt til både kunder og partnere, mens det også sparer tid for mig. Tak Allan!”

allan-hoiberg.png

A.H. Computing

Allan Høiberg, Owner

“I have had several contacts with Allan, both in his capacity as project coordinator at Vejle Erhvervsudvikling and elsewhere. He delves deeply into the subjects he works with, so that he is able to present a level of knowledge way above what you would expect, even after a short time working within a new field. Allan has never been afraid to share his knowledge and has been of great help both as a business adviser and as a sparring partner in general business questions and not least in the more specific area of social media use.”

frank-lau.png

BDO Revison

Frank Lau, Statsautoriseret revisor

“BDO i Vejle har fået rigtige gode input til brug af LinkedIn via 2 x foredrag ved Allan.
Allan's indsats har medvirket til et mere professionelt brug af LinkedIn samt et højere aktivitetsniveau. Allan har vores anbefalinger.” 

therese-moller.jpg

Bettina Therese Interior

Bettina Therese Møller, Indehaver

“I consulted Allan to help me in the jungle of social media as I run my own business and find it essential. Allan's deep knowledge of social media makes him a great tutor and he gave me an insight that fitted perfectly my need and business - and mostly important he made the subject simple and easy for me to implement.”

mads-pedersen.png

Lynbesked 

Mads Mikael Theodor Pedersen, Indehaver

“Allan Lissau tilbyder hjælp indenfor sin store viden på Sociale Medier hvor han er ekspert og det gør han på en uformel og situationsbestemt måde hvor han møder kunden lige præcis der hvor kunden er. Det betød blandt andet at jeg fik pudset min LinkedIn profil af og fik indsigt i forskellige kommunikationsteknikker på de Sociale Medier. Allan er yderst hjælpsom, venlig og meget fleksibel og forretningsorienteret samt et godt eksempel på at give og stille sig til rådighed ved behov. Jeg kan helt klart anbefale dig at kontakte Allan for sparring på hvordan du kan blive mere tydelig på de Sociale Medier - han brænder for sit arbejde og det gør ham til en troværdig samarbejdspartner.”

gitte-houmand.jpg

Gitte Houmand

Indehaver, Selvstændig coach

“Allan Loumann Lissau har hjulpet mig til en større og betydelig bredere indsigt i de sociale medier. Allan's viden om de sociale medier oplever jeg som værende på expert niveau. Det har været spændende, at se de bagvedliggende værktøjer, som Allan benytter til at opdyrke og vedligeholde de sociale medier med. Allan har indarbejdet en interessant forretningsorienteret disciplin omkring vedligeholdelsen af sit eget netværk. Dette har givet tydelige resultater.”

rasmus.jpg

Junior Chamber Vejle

Rasmus Brødsgaard, Virksomhedsrådgiver

“Jeg kan på det varmeste anbefale Allan Loumann Lissau som foredragsholder. Allan afholdt et fremragende foredrag for medlemmerne i Junior Chamber Vejle. Vi gik hjem fulde af inspiration og motivation, samt med konkrete værktøjer til at få mere værdi ud af Linkedin.”

michael-gottrup.png

Target Coaching

Michael Gøttrup, Coach

“Allan arbejder meget professionel og engageret. Allan besidder en meget stor viden og kompetancer om anvendelsen af Sociale Medier på Internettet. Allan's arbejde har givet mange ideer samt meget mere synlighed af virksomheden på elektroniske medier. Allan har min bedste anbefaling”

aakjear-150x150.jpg

Marginal Reklamebureau

Ole Aakjær, Indehaver

“There is a fire burning in Allan. He is passionated about the things he does - the social media and the Internet generally. He has been there from the beginning and will also be difficult to get around in the future. I enjoy my conversations with Allan. A small idea can grow in his company. He is inspiring and innovative. But also practical and rational. Ole. Marginal.dk”

kim-marcher.png

All2One IT

Kim Elkjær Marcher, Indehaver

“Allan is a very businesoriented person. He is a great networker and very wellorganized. I have worked with Allan in a variety of different projects and I give Allan my best recommendations.”

bottom of page