PRIVATLIVS POLITIK

COOKIES
 

1. Cookies
Social Image website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i disse cookies og de kan ikke indeholde virus. 

 

2. Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

 

3. Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering  

 

4. Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

 

5. Hvad cookies bruges til på websitet
Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på mine brugere for at tilpasse indhold. 
 

 

PERSONOPLYSNINGER

Social Image overholder både: Dansk lov om behandling af personoplysninger og EU data lovgivning.

 

6. Kontraktlig nødvendig

De data, der behandles, skal være nødvendige for tjenesten og defineret i aftalen med enkeltpersonen. Vi indhenter kun nødvendige data for at løse vores opgaver.  

7. Dine oplysninger

Du har ret til at anmode om indsigt, samt modtage de person oplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt og anvendligt format. Du kan ligeledes anmode om berigtigelse eller sletning.

8. Samtykke
Du skal som deltager i tjenester orienteres om forbruget af data. Du skal give samtykke til deltagelse. 

9. Tilbagetrækning af samtykke
Du har ret til at tilbagetrække dit samtykke til enhver tid. Kontakt os og dine databehandling stoppes og data slettes.

10. Videregivelse af oplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil.

11. Brug af personoplysninger
Der indsamles aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail og køn. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer. 

12. Beskyttelse og opbevaring af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Disse data opbevares fysisk sikkert.

13. Adgang til personoplysninger

Adgang til personlige oplysninger er forbeholdt godkendt personale hos Social Image.

14. Sletning af af personoplysninger

Data som indkommer via kampagner og lign. slettes månedligt.

-----

Hvis du spørgsmål - så skal du være velkommen til at kontakte os på mail: kontakt@social-image.dk