top of page

FACEBOOK STRATEGI


Facebook Strategi Facebook er blevet en vigtig del af vores markedsføring, det ser vi alle. Men jeg kommer stadig ud til mange virksomheder, som ikke har en plan for brugen af Facebook i virksomheden.

De har planer for næsten alt andet! Budgetter, graffer osv. Men en plan for Facebook? Det er der ikke - og det kan jo undre. Der er ikke planer for indhold på facebook siden, hvor ofte der skal opdateres - nej, det sker fortløbende - og ofte ret tilfældigt. Det er faktisk et ledelses problem! Jo, dig, kære leder, det er faktisk dig, som ikke prioriterer korrekt. En af mine gode venner tog en HD uddannelse - ganske krævende, og han sidder da også i en god leder stilling i Århus idag. Han kom på et af vores kurser - fortalte om HD studiet - "at der er måske 50 sider tekst om online markedsføring" på det studie. Måske starter problemet der. Manglende uddannelse. Som leder, idag, er man nød til at forstå online markedsføring. Jeg møder ledere, som siger det har vi da folk til. Allerede der fejler du igen. Du er nød til at forstå mekanismerne - Facebook er stort i Danmark. Om du kan lide det eller ej - så er der ingen vej udenom. Start med at etablere en plan for brugen af Facebook i din virksomhed. Benyt følgende fremgangsmåde: Etablerings fase: - Download Facebook strategi guiden - Opret arbejdsgruppe - Udkast til Facebook strategi udarbejdes - Udkast fremlægges for ledelsen - Godkendelse af Facebook strategi - Intern præsentation af Facebook strategi for virksomhedens medarbejdere - Indledende møde: Facebook Manager (FM), Facebook Manager Assistent (FMA) og indholds leverandører (IHL) Udviklings fase: - Tilretning/opsætning af Facebook siden - Udvikling af blog/nyheds sektion/landingssider - Uddannelse af FM og FMA Drifts fase: - Opdatering/annoncering igangsættes på Facebook - Supplerende uddannelse af FM, FMA og IHL - Månedligt møde: FM og FMA / Drift og evaluerings møde - Vedligeholdelse af strategi årligt Sådan, så har du planen! Nu skal du DOWNLOADE STRATEGI UDKASTET - OG KOMME IGANG. God fornøjelse :) Med venlig hilsen Allan Loumann Lissau Social Image P.S. En plan er første skridt mod succes. Giv mig et ring, hvis du har brug for hjælp.

--- SOCIAL IMAGE - FACEBOOK, ADWORDS & WEBSITES GRATIS Ebook - Facebook Strategi: https://www.social-image.dk/ebook-facebook-strategi Facebook: www.facebook.com/socialimage Instagram: www.instagram.com/social.image Bestil opkald: https://www.social-image.dk/bestil-tlf-mode


bottom of page