top of page

Har din virksomhed en Youtube kanal?


Bruger din virksomhed Youtube? Hvis ikke, så kan dette indlæg måske ændre på det.

Youtube er den 2. største søgemaskine målt på antallet af søgninger i hele verden. Youtube er altså ikke bare et sted til dine videoer, men et sted, hvor brugerne søger efter videoer inden for bestemte interesseområder. Feks. madlavning, makeup videoer, how-to osv.

Derfor skal du også sørge for at virksomhedens videoer kan findes derinde.

Ligesom søgemaskineoptimering af tekster på en hjemmeside, så er der en lang række muligheder for søgeoptimere dine videoer på Youtube.

Youtube har mere end én milliard brugere. 80% af alle danskere har en Facebook profil og hele 55% af alle danskere bruger Youtube.

Mange virksomheder bruger tid på søgemaskineoptimering. Her er målet naturligvis at komme til tops på verdens største søgemaskine og også de andre ”almindelige søgemaskiner”.

Men folk glemmer YouTube.

Der er mange fordele ved at lave søgemaskineoptimering via YouTube. Ud over, at man kan nå sine kunderne på en helt ny måde, er det også meget billigt i forhold til søgemaskineoptimering på Google. Og som bonus kan tiden på YouTube smitte af på ens rankings på Google.

Og nej, det er ikke kun de unge som bruger Youtube.

Faktisk er det der flere og flere over 46 år som bruger Youtube.

Hvor de yngre seere oftere ser influensers og pranks osv, bruger de "ældre" seere Youtube på samme måde som Google. De ser DIY toturials, madlavning - hvor de normalt ville Google opskriften. Det er altså et voksende medie.

Her kan du besøge Social Image's Youtube kanal: https://www.youtube.com/channel/UCsMc1xKHUh585C2q-HDvkKg

--- ​SOCIAL IMAGE - FACEBOOK, ADWORDS & WEBSITES Facebook: www.facebook.com/socialimage Instagram: www.instagram.com/social.image Bestil opkald: https://www.social-image.dk/bestil-tlf-mode


bottom of page