top of page

12 APP's til smukke Instagram Stories


Der kommer hele tiden nye app's, som man kan bruge til at lave sine stories/historier på Instagram.

Med 400 millioner daglige seere af Instagram stories, er virksomheder og influencers nødt til at følge med, for at drive trafik til deres profiler og opretholde deres synlighed.

Men bare rolig. Hjælpen er nær.

I denne blog vil jeg nemlig dele 12 app's som vil gøre det nemt for dig, at lave smukke og kreative stories i høj kvalitet.

1. Unfold app Er en af dem jeg oftes støder på; når jeg kigger på Instagram. Det er en app med stilfulde og enkle skabeloner.

2. Canva Har et kæmpe udvalg af "ready to use" skabeloner , hvor man blot indsætter et billede og teksten allerede er udformet. Et "mustuse" tool.

3. In shot video editor Sørger for at dine videoer er i den rette størrelse. Du kan også lave en baggrund bag din video.

4. A design kit Har sit eget hashtag; så man kan blive inspireret af andre brugere. App'en har et hav af forskellige klistermærker, som man kan komme på sine billeder - plus muligheden for at tegne direkte på billeder.

5. Adobe spark post Har tusindvis af forskellige gratis designs. Både grafiske designs og mange filtere.

6. Splice Gør det nemt at lave videoer i den rette størrelse. Du kan endda tilføje titler, effekter, animation, ændre hastigheden og meget mere.

7. CutStory Er til dig som synes det er svært at lave stories på kun 15 sekunder. Du kan lave en film på din telefon; sætte filmen ind i CutStory app'en. App'en sørger for at dele filmen op i 15 sekunders afsnit - og gemmer alle filmene på din telefon - så du nemt og enkelt kan dele dem i din Instagram story.

8. Hype Type Er en app som laver animeret tekst til dine billeder. Altså tekst som bevæger sig som en GIF.

9. 8mm Vintage film til dine stories. App'en sørger for at din film ligner en vintage film - med lys og det hele.

10. Magisto Mangler du film materiale? Don't worry. Magisto laver dine billeder om til et slideshow - så det ligner en rigtig film.

11. Filmmaker Pro Lever virkelig op til navnet. Det er en af de bedste app's til at lave film.

12. Over oHvis du ønsker at dele tips og citater med et kreativt twist; så er Over en fantastisk app. Giver dig mulighed for at indsætte tekst og grafik til dine billeder og videoer.

---

​SOCIAL IMAGE - FACEBOOK, ADWORDS & WEBSITES

Facebook: www.facebook.com/socialimage

Instagram: www.instagram.com/social.image


bottom of page