top of page

Google tur igennem det hvide hus


Google er i gang med at filme alle rum i Det Hvide Hus. De benytter samme teknologi som ved streetview. Det bliver snart muligt at gå rundt i de forskellige rum på sightseeing. Google har et omfattende kunst projekt - kaldet "Google Art Project". Man har aftaler med museer og institutioner i 40 lande. Man fotograferer kunst i ekstrem høj kvalitet. Det bliver herefter tilgængeligt på websitet http://www.googleartproject.com. Kig ind - øverst ser du menupunktet "Collections". Her finder du adgang til en omfattende mængde kunstværker. Projektet er nu kommet til Det hvide hus. "De, der aldrig har besøgt Det Hvide Hus, vil mere eller mindre kunne opleve det samme, som de der har" udtaler Diana Skaar fra Google Art Project.

Se video her: http://loumannlissau.ning.com/video/bes-g-det-hvide-hus

---

Sætter du pris på denne artikel? Så vis mig det ved at "Like" indlægget på herunder. På forhånd tak.

---

AF: Allan Loumann Lissau Kommunikationsrådgiver Social Image

#Google

bottom of page