top of page

Hjælp til rekruttering

Social Image er specialiseret i rekruttering af: - Butiksansatte - Sælgere - Bogholdere - Administrativt personale - Chauffører - Lager medarbejdere - Montører - Produktions medarbejdere - Bygningsarbejdere - Teknikere - Mekanikere - Murere - Lærlinge

Rekruttering handler om tiltrækning og udvælgelse af medarbejdere. At finde den rette medarbejder til din virksomhed er ekstremt vigtigt for hele din organisation.

Som Bureau har vi hos Social Image mange års erfaring med at rekruttere medarbejdere til både faste og midlertidige stillinger.

Facebook kender deres brugere bedre end nogen anden. Som annoncør er det muligt for os at benytte den store mængde data til skarp målretning af dine Facebook annoncer. Der er mulighed for målrettet fokus på bla. lokation, køn, jobfunktion, alder, uddannelse og interesser.

Eksempel på forløb:


Alle kampagner indledes med en opstartsrapport, som sikrer at mål og kampagner er i overenstemmelse.

Landingssider skabes med en jobprofil. VI hjælper med udarbejdelse af tekst. Social Image leverer gerne et indledende udkast til bearbejning. Herefter defineres målgrupper og til sidst; selve job annoncerne. ​ Alt dette vil fremgå af en opstartsrapport. Udkastet er til kritik - ting rettes til i samarbejde med kunden.


Herefter sættes kampagnen igang.

Alle kampagner hos SI overvåges dagligt

- og der er en fortløbende tlf. møder om mængden og kvaliteten af indgående ansøgninger.

Alt er inkluderet: Møder, rådgivning support, gennemførsel og rapportering.


Kontakt uforpligtende:

Allan Loumann Lissau, Social Image LinkedIn profil

Tlf: 26926554

bottom of page