top of page

Annoncering på Pinterest


Pinterest blev stiftet tilbage i 2009. Pinterest er et social medie med fokus på deling af billeder. Brugeren deler og kommenterer fotos, der ligger inden for deres interesse og skaber således en social identitet via sine interesser, som inddeles på forskellige boards.

Selskabet bag den populære sociale tjeneste er nu klar til at lancere promoveret indhold på siden i form af promoverede pins i Danmark.

Pinterest fungerer som en salgs digital-opslagstavle, hvor brugerne kan dele links til indhold på nettet, de synes godt om, og dele det med andre.

Pinterest vil nu til at tjene penge på de mange millioner besøgende i Danmark. Det bliver nu muligt at købe annoncering mellem de mange billeder af alt fra kager til design.

De promoverede pins vil komme til at optræde på tværs af tjenesten og vil kunne målrettes bestemte typer, som eksempelvis, hvis folk søger efter ideer til rejsemål. De vil så kunne blive mødt af et pin fra et selskab, der er aktiv i den branche. Det vil være i form af et foto eksempelvis af en rejsedestination, og derfor vil annoncerne ikke skille sig ud i forhold til det øvrige indhold.


bottom of page