top of page

Denne Facebook funktion er tilbage


By Facebook Twitter

Facebook tilføjer funktionen "View As Public" igen.

Derudover tilføjer de en Edit Public Details-knap til profiler på det sociale netværk, skriver de på Twitter tirsdag den 14. Maj.

Funktionen "View As Public" blev deaktiveret i september sidste år efter fejl i den, og en fødselsdags funktion blev udnyttet til at stjæle brugernes adgangskoder, hvilket potentielt kunne påvirke ca. 50 millioner mennesker.

Funktionen gør det muligt for folk at se, hvordan deres profil ser ud for brugere, som de ikke er venner med. Og den nye Rediger offentlige detaljer-knap giver folk en hurtigere måde at redigere oplysningerne på deres profiler, der er tilgængelige offentligt.

--- SOCIAL IMAGE - FACEBOOK, ADWORDS & WEBSITES GRATIS Ebook - Facebook Strategi: https://www.social-image.dk/ebook-facebook-strategi Facebook: www.facebook.com/socialimage Instagram: www.instagram.com/social.image Bestil opkald: https://www.social-image.dk/bestil-tlf-mode


bottom of page