top of page

6 Facebook tip til din FB virksomhedsprofil


Der er et par skridt involveret i oprettelsen af ​​en grundlæggelse af en Facebook-side.

6 gode tips.....

1. Gør din side let at finde med et simpelt brugernavn så folk ved, hvem du er. Husk at have dit logo som profilbilled, så du er nem at genkende. Cover billedet kan skiftes ud jævnligt - og evt laves som video. Nøgleinformation som adresse, kontaktoplysninger og åbningstider er vigtige. Glem ikke sektionen "Vores historie". Det er en fantastisk måde at sætte publikums forventninger på og opmuntre folk til at like og følge dig.

2. Tilføje en "Følg" knap på dit websted eller din blog. Gå videre og inkluder links til din Facebook-side på dine andre sociale medier platform bio'er. Og glem ikke den virkelige verden: visitkort og reklamemateriale skal også indeholde din Facebook-side URL.

3. Planlæg dine indlæg. Konsistens er nøglen til synlighed på Facebook. En af de bedste Facebook hacks er at lave flere indlæg pr. gang og planlægge dem ved hjælp af Schedule Post-knappen.

4. Fastgør et indlæg for at holde det i toppen for besøgende. Uanset om det er en annoncering, en forfremmelse eller et højtydende indlæg, som din målgruppe allerede elsker, kan du benytte lejligheden til at få flere til at se den.

Bare husk at holde dit fastlåste indlæg frisk ved jævnlig udskriftning - især hvis det er tidsfølsomt.

5. Få styr på din opfordring til handling. CTA-knappen er en mulighed øverst på din side, så sørg for, at det sender dit publikum i den rigtige retning. Hvis du ønsker at kommunikere, kan "Tilmeld dig" eller "Send besked" være det rette for din side.

For at justere CTA-knappen på skrivebordet skal du holde musen over standard indstillingen "Send besked" og klikke på Rediger.

6. Tilpas dine faner. Hver Facebook-side har nogle grundlæggende faner på venstre side, herunder Om, Begivenheder og Fotos.

--- ​SOCIAL IMAGE - FACEBOOK, ADWORDS & WEBSITES Facebook: www.facebook.com/socialimage Instagram: www.instagram.com/social.image Bestil opkald: https://www.social-image.dk/bestil-tlf-mode


bottom of page