top of page

GLÆDELIG JUL FRA SOCIAL IMAGE


Social Image ønsker dig og din familie en GLÆDELIG JUL og et GODT NYTÅR

Et begivenhedsrigt år blev 2015 - når jeg ser tilbage.

Mange begivenheder i verden var ikke af det gode! Men vi må se positivt fremad.

Hos Social Image synes jeg tiden er løbet afsted i 2015 - men det har også været et spændende år! Når man arbejder med FACEBOOK - så skal man være "på" hele tiden! For de ændrer konstant på tingene. Også ganske praktiske ting - som reel opsætning af annoncering osv.

Men vi er også flyttet i 2015 til nye lokaler med mange flere muligheder for udvidelse. Det har været en større "eye opener" for mig end jeg havde regnet med :). Det har faktisk været fantastisk.

Også samarbejdet med GOOGLE - som vi indledte et tættere samarbejde med i 2014 - kører godt! Jo, Google tager deres partnere seriøst. Den ros skal de have! Et på mange måder fantastisk firma.

På undervisningsiden er Social Image kommet tilbage. Det har været mindre prioriteret i 2013-14, men nu er vi tilbage med både Facebook og Adwords kurser. Det har også været en god proces med mange spændende kursister. Og det har udviklet sig! De kursister vi møder nu; er ofte godt igang! Så de stiller større krav og forventer mere dybde i kurserne.

Alt ialt- så ser det hele ganske fornuftigt ud. Og jeg håber det samme for dig.

Håber at du får en hyggelig juleaften - et spændende nytår, og samlet set et fantastisk 2016.

Med venlig hilsen Allan Loumann Lissau Social Image

bottom of page