top of page

GRATIS KURSUS: Facebook strategi & annoncering


Arbejder du med virksomhedens Facebook side - og ønsker inspiration - så er der et tilbud til dig!

Social Image, et online reklamebureau placeret på Damhaven i Vejle, tilbyder et kursus om Facebook strategi og annoncering for virksomheder. Det bedste af det hele? Kurserne er helt gratis.

Social Image - facebook konsulent

Kurserne introducerer deltagerne til både strategi og avancerede metoder til succesfuld Facebook marketing. Kurset er designet til ansatte, som arbejder med virksomhedens Facebook side.

Kreativ direktør for Social Image, Allan Loumann Lissau, uddyber inspirationen bag kurserne:

“Virksomheder kender nødvendigheden i at bruge Facebook til markedsføring, men de ved ikke nødvendigvis, hvordan de skal gribe det an. Disse kurser handler om at lære de ansatte hvordan Facebook annoncering fungerer, og hvordan de udarbejder den bedste strategi hertil. De får viden og værktøjer, som de kan tage med hjem til deres virksomheder og skabe merværdi.

Hvert kursus varer 2 timer placeret tirsdag eftermiddag - og der er plads til max. 6 deltagere pr. gang. “De små grupper gør det muligt at lære hinanden at kende - også indbyrdes blandt kursisterne. Det giver god mulighed for at få besvaret spørgsmål, men også en god indbyrdes erfaringsudveksling.” tilføjer Marketing Manager Pernille Jensen.

“Social Image arbejder til dagligt med Facebook og de udfordringer det byder. Vi har fingeren på pulsen, så kom forbi til en tirsdag eftermiddag. Vi deler gerne ud af vores viden. Alle brancher er velkommen - alle bruger idag aktivt Facebook til markedsføring - kom og få inspiration til at nå målene. ” afslutter Allan Loumann Lissau.

---

Du lærer følgende:

  1. Facebook markedsføring - Trends og udvikling - Hvordan får man succes med FB - Facebook strategi

  2. Facebook - sådan virker det! - Fans, hvor mange skal vi have? - Prioriteret væg - Hvad gør vi for at få større synlighed?

  3. Facebook annoncering - Sådan virker annoncering. Og virker det? - Boosted posts m. fordele og ulemper . Promoted posts m. fordele og ulemper

Tilmelding på følgende link: Social Image Events

#Facebook #Kursus #Facebookmarkedføring

bottom of page