top of page

SnapChats største tiltag til dato


Snapchat introducerer minder.

Minder er en slags fotomappe med alle dine gemte billeder. Efter du har taget et billede/en video kan du gennem denne under minder. Man trykker bare på "gem" knappen, som man også tidligere har kunnet. Nu gemmer den dog billederne under minder, i stedet for på kamerarullen. Normalt bliver billederne i en SnapChat historie blot 24 timer, inden de er væk for altid. Men med minder, kan du gemme alle de billeder du vil, så længe du vil .....

SnapChat har også tænkt på de lidt mere private billeder nogle brugere sender/modtager. Disse kan nemlig gemmes i en særlig mappe, som hedder "For my eyes only". Jeps, den er god nok! Når du vil vise din ven billederne fra dine minder, falder I ikke pludselig over et pinligt billede som var "for your eyes only" fordi de ligger i den seperate mappe! Opdateringen kunne hentes allerede i forgårs, onsdag, dog virker den ikke før du har modtaget en besked fra Team SnapChat der informeret om denne nye funktion. Se videoen herunder, for at lære hvordan du bruger minder.

Kommer du til at bruge den nye funktion, nå du snapper?

Skrevet af Marketing Manager Pernille Sabrina Jensen

bottom of page