top of page

Facebook MASTERCLASS

Video kursus. 
Varighed: 2 timer.
Pris: 0.- 

Velkommen - 6. min.
Mit navn er Allan Loumann Lissau. Jeg har arbejdet med Facebook i over 10 år. I dette indledende afsnit taler jeg indledningsvis om målet med dette kursus. Tak for din deltagelse. 

Afsnit 1.: Din virksomheds mål med Facebook - 25. min.
Facebook er stort i Danmark. Forbruget er enormt. Vi skal her se på virksomhedens målsætninger med Facebook, og overveje målgrupper. Jeg har ligeledes her en opskrift på hvordan du får succes med Facebook. Det kan virke som store ord, men det virker.

Afsnit 2: En plan er nødvendig - 14. min.

I dette afsnit skal vi se på indhold; det rigtige indhold til din Facebook virksomhedsside. Det er vigtigt at vi levere godt indhold som appellerer til vores målgrupper.

Afsnit 3: Guide til Facebook Strategi  - 4 min. 
Hermed mulighed for at erhverve en guide til etablering af en Facebook strategi. Mange tanker er tænkt, og ideen er at du hermed kan bruge dem. 
KØB GUIDEN HER - DEN ER EN DEL AF KURSET - Dog ingen forpligtelse: 

Facebook strategi: En guide til virksomheder

Afsnit 4: Facebook strategiens indhold - 41. min.

I dette afsnit gennemgår vi en Facebook strategi, og eksempler på hvordan den kan udarbejdes. Gennemgangen er detaljeret, og vil give dig et indtryk af vigtige elementer i en Facebook Strategi. 

Afsnit 5: Facebook fans og synlighed - 18. min.
Forståelse for hvordan Facebook arbejder er en forudsætning for at arbejde med Facebook. I dette afsnit ser vi på synlighed, og erhvervelse af fans.

Afsnit 6: Facebook sikkerhed - 8. min.
Du skal sikre at virksomhedens Facebook side er sikret mod hackere. Det sker faktisk. Derfor skal vigtige regler følges. I dette bonus afsnit ser vi på hvordan du kan sikre dig.

Afsnit 7: Facebook distribution - 7. min.
I dette afsnit gives gode råd vedrørende den daglige Facebook opdaterings proces, og hvordan vi i praksis kan gøre det enkelt for os selv.

Afsnit 8: Bonus 3: Facebook indstillinger - 14. min.
Det er vigtigt at du sætter de korrekte indstillinger på virksomhedens Facebook side. De korrekte indstillinger kan spare dig for mange problemer.

Afsnit 9: Facebook annoncering - 15. min.
Facebook er en forretning, som lever af annoncering. Du vil før eller siden skulle benytte annoncering systemet. I dette afsnit gode råd til at komme igang.

Afslutning - 2. min. 
Et par ord til afslutning på kurset. 

Alt indhold i kurset er et udtryk for de erfaringer, som jeg har gjort i forbindelse med at hjælpe danske virksomheder.  Såfremt du ønsker hjælp eller rådgivning  - så kontakt mig - du er velkommen.

SE VORES KONSULENT SIDE
 
Med venlig hilsen
Facebook specialist
Allan Loumann Lissau
Social image
tlf. 26926554
Mail: allan@social-image.dk

bottom of page