Social Image

Ugens tip: PODIO - projektstyring på nettet

Længe har jeg været på jagt efter et redskab til styring af projekter. Et krav har været at der skulle være en form for integration med GOOGLE kalenderen. Og så en anden vigtig forudsætning - det skulle være netbaseret.

 

Jeg er faldet over PODIO - som jeg nu har testet i et par uger. Med succes. Dette produkt som forøvrigt er både dansk og gratis er glimrende. Jeg er noget imponeret over de mange muligheder systemet tilbyder - og at det er muligt at sætte systemet op - så det passer til dig og din virksomhed.

 

Du kan styre projekter, milepæle, uddelegere opgaver, intern information osv. Det er faktisk også et intranet. Redskabet er ideelt til projektorienterede virksomheder - men alle kan faktisk få stor glæde af det.

 

Jeg har oprettet et par test projekter - som jeg har tilnyttet opgaver til! Disse opgave modtager jeg nu i en daglig opgave mail. Det er muligt at tilknytte flere medarbejdere - og herved bliver systemet et intranet.

 

Du kan gøre systemet individuelt. Det gøres med med programmer - Apps - som du nemt kan tilknytte. Der er meget på positiv siden - det ville have været rart med lidt mere grafik - f.eks. mulighed for at skabe projekt diagrammer. 

 

Kig på det. www.podio.com har mine bedste anbefalinger.

 

AF:

Allan Loumann Lissau
Free Blogger, Social Image

 

Views: 195

Comment

You need to be a member of Social Image to add comments!

Join Social Image

© 2016   Social Image.   Powered by

Badges  |  Reporter et problem  |  Privacy Policy  |  Terms of Service

Google+