Social Image

Google+ har i december 2011 oplevet en markant fremgang i antallet af brugere. ialt har Google+ nu 65 mill. brugere på verdensplan.

 

Google har i -november-december 2011 iværksat en lang række design ændringer på forskellige websites. Mest markant på YOUTUBE med kraftig Google+ integration. Det giver resultater. Dine Google+ venners videoer bliver synlige - og det er nemt at dele. Også i under kontaktpersoner i Gmail ser du nu integrationen. 

 

Ingen tvivl om at Google beviser sin styrke her! Google+ bliver nu i stigende grad direkte indarbejdet i alle Google's produkter. Det virker. 

 

Faktisk så er 24 procent af alle nuværende Google+ brugere blevet oprettet i dec. 2011. Det betyder at 625.000 brugere dagligt har oprettet sig på Google+. Google+ vil indenfor en overskuelig tid i 2012 kunne fremvise 100 mill. brugere.

 

Google+ bliver langsomt - men sikkert en konkurrent til især Twitter. Men i Danmark kan vi alligevel se en positiv tendens for Twitter. Der bliver oprettet flere konti nu! Og ingen tvivl om at Twitter kan være et effektivt medie til at skabe besøg på et website. Det kan jeg bekræfte.

 

Men vi vil se en stigning i virksomheders interesse for Google+. Hvorfor? Fordi det ganske enkelt bliver mere synligt på Google's søgemaskine! Især når der bliver trykket på Google's like knap "+1 knappen". Det betyder besøg!

 

Du bør derfor allerede nu kigge på Google+ få oprettet en virksomhedsprofil.
Læs eventuelt denne artikel med fordele og ulemper: http://mashable.com/2011/12/25/google-plus-for-small-business/  


AF:
Allan Loumann Lissau
Kommunikationsrådgiver
Social Image
Modtag Nyhedsbrev: Nyheder om sociale medier hver tirsdag. Vær informeret.
Social Image er Social Media Bureau - Specialiseret i sociale medier.
Vi leverer rådgivning, foredrag, undervisning og udvikling indenfor sociale medier. Læs mere....


STARTPAKKEN

Social Image tilbyder en FACEBOOK STARTPAKKE til virksomheder - som enten er gået igang - eller skal igang med markedføring via Facebook. 10 timers intensivt arbejde med din virksomhed.

 


 

Views: 38

Comment

You need to be a member of Social Image to add comments!

Join Social Image

© 2016   Social Image.   Powered by

Badges  |  Reporter et problem  |  Privacy Policy  |  Terms of Service

Google+