Social Image

EU-Kommission har fremlagt et forslag som skal pålægge sociale medier som FACEBOOk at give brugerne mulighed for at slette data.

Forslaget omhandler også den ganske omfattende mulighed for registrering af brugernes adfærd på nettet. Registreringen sker via "cookies" - små program stumper som placeres på din PC, når du besøger et website.

Den form for viden er interessant markedføringsmæssigt! Jo mere målrettet markedføring kan gøres - jo større er chancen for succes.

Nu skal det skrives - at Facebook i åbne svar har godtgjort at de ikke videresælger disse informationer. Men EU-Kommisionen ønsker garantier for at det ikke kommer til at ske i fremtid - derfor lovforslaget.

Anette Høyrup har udtalt til MetroXpress - "Grænsen for privatliv er individuel, og derfor er det vigtig, at man har mulighed for at beskytte den, hvis man gerne vil det".

Denne form for lovgivning slukker ikke Facebook eller andre sociale medier - som visse medier skriver. Faktisk så har presset for øget forbrugersikkerhed været til stede ganske længe. Facebook, LinkedIn og Twitter har da også disse faktorer med i den fortsatte udvikling. Det er tydeligt. Også Google lancerer pt. en ny privatlivspolitk som er gældende for alle deres aktiviteter.

 

EU-Kommissionens forslag skal først godkendes i Europaparlamentet og Europarådet før det bliver reel EU lovgivning.

 

---

Sætter du pris på denne artikel? Så vis mig det ved at "Like" indlægget herunder.
På forhånd tak.

---

AF:
Allan Loumann Lissau
Kommunikationsrådgiver
Social Image
Modtag Nyhedsbrev: Nyheder om sociale medier hver tirsdag. Vær informeret.
Social Image er Social Media Bureau - Specialiseret i sociale medier.
Vi leverer rådgivning, foredrag, undervisning og udvikling indenfor sociale medier. Læs mere....LANDINGSSIDE TIL FACEBOOK - kr. 1995,-

Social Image tilbyder at udvikle en landingside til din Facebook virksomheds side. KLIK HER.

 


Views: 71

Comment

You need to be a member of Social Image to add comments!

Join Social Image

© 2016   Social Image.   Powered by

Badges  |  Reporter et problem  |  Privacy Policy  |  Terms of Service

Google+