Social Image

Allan Loumann Lissau's Blog – July 2010 Archive (22)

Facebook udskyder børsnotering

Længe har der været spekulationener om hvornår Facebook koncernen bliver børsnoteret. En børsnotering vil for alvor skaffe kapital til virksomheden. Og gøre en række personer ganske rige - ingen tvivl om det! Blomberg News har talt med en række kilder - tæt på ledelsen af Facebook - herunder den kun 26-årige ejer Mark Zuckerberg. Kilderne angiver at en børsnotering først vil finde sted i 2012. Årsagen er at man ønsker at klargøre selskabet yderligere til de krav som stilles til…
Continue

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on July 31, 2010 at 9:22pm — No Comments

Sociale medier truer dagbladene

Fremtidens medieforbrugere er stensikre i deres valg, de rutter ikke med pengene, og deres villighed til at betale penge for indhold falder skriver Berlingske Business.


Ifølge professor Anker Brink Lund fra CBS og Frands Mortensen fra Aarhus Universitet udgør de sociale medier en seriøs trussel.


Især på annonce siden tager de i øget grad midler fra de traditionelle mediehuse som udgiver på papir.


»De…
Continue

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on July 28, 2010 at 11:00am — No Comments

Kodeks for sociale medier

It-sikkerhedskomitéen offentliggjorde i juni 2010 et kodeks med titlen "It-sikkerhedskomitiéens kodeks om god adfærd på online sociale netværkstjenester i Danmark".


Videnskabsministeren nedsatte i april 2008 it-sikkerhedskomiteen, der skal sikre øget fokus på it-sikkerhed og bidrage til koordinering af it-sikkerhedsinitiativer i et partnerskab med væsentlige interessenter.
Der er idag ikke lovgivning som regulerer sociale medier. Lovgivning er på vej…
Continue

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on July 27, 2010 at 11:06am — No Comments

Twitter vil forbedre kapaciteten

Hvis du bruger Twitter, så har du sikkert prøvet det! Hvis systemet bliver overbelastet - så får du den kendte "Fail Whale " på skærmen.


Deet bliver forhåbentligt fortid. Twitter er nemlig igang med at bygge et nyt datacenter i USA - nærmere bestemt Salt Lake City.


Twitter har altid lejet data kapacitet hos NTT America. Nu etablerer de selv et center for at sikre en mere solid drift. Der er faktsik planer om at bygge en hel…
Continue

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on July 23, 2010 at 9:10pm — No Comments

Facebook har nu 500 mill. brugere

"I morges rundede vi 500 millioner mennesker over hele verden. De bruger Facebook til at bevare kontakt med deres familie, venner og øvrige omgangskreds" skriver Facebooks grundlægger, Mark Zuckerberg på hans blog. Han tilføjer "Det er en vigtig milepæl for alle jer, der har hjulpet med at udbrede Facebook rundt omkring i verden."


For at markere tallet - så har Facebook etableret en ny webtjeneste. Her er det muligt at komme med historier om de rørende og…
Continue

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on July 23, 2010 at 12:18am — No Comments

Flipboard - Dit eget personlige sociale magasin

US firmaet Flipboard har udviklet en gratis app til iPad. Hermed bliver det muligt at samle dine opdateringer fra venner i et samlet digitalt magasin - som du dagligt kan læse.
Se Video:


Continue

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on July 22, 2010 at 10:36pm — No Comments

Danskerne elsker deres Facebook

Sociale medier - med FACEBOOK i spidsen - er yderst populære blandt danskerne. Det indtryk havde vi nok i forvejen, Men det bekræftes yderligere med af en ny undersøgelse udarbejdet for storage-firmaet EMC. 1000 personer er blevet spurgt.

Undersøgelsen viser, at 62 procent af alle danskere mellem 18 og 65 år bruger sociale medier som Facebook mindst en gang om ugen. Dagligt checker 36 % deres profil!


Tilføjet af Allan Loumann Lissau on July 18, 2010 at 2:01pm — No Comments

Gaver på Facebook begrænses

Gaver - "en kage", "et kys" osv. har vi nok alle fået af venner på Facebook. Det vil i fremtiden blive begrænset. Og selvom det er rart at blive betænkt - jo - så har det i peroder været for meget. Facebook tager konsekvensen og begænser nu muligheden for at sende virtuelle gaver.… Continue

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on July 18, 2010 at 12:02am — No Comments

Gratis E-book om sociale netværk

Den gratis e-bog Social Media Playbook giver et god og kort gennemgang af de vigtigste sociale netværk. Læs om Twitter og Facebook - Fordele og ulemper - Små tips og tricks.
Hent PDF e-bogen her (45 sider):…
Continue

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on July 17, 2010 at 10:34am — No Comments

Facebook i stor fremgang på mobilen

Facebook bruges mere og mere via mobiltelefoner - især smartphones, som Iphone og Androit telefoner bruges mere og mere til internet kommunikation.


Facebook vil da også satse kraftig på disse brugere - som jo ofte er yderst dedikerede. "Vi anser i dag mobilen som en nøgleplatform," udtaler Eric Tseng, chef for Facebooks mobil afdeling.


I løbet af de kommende måneder vil Facebook lancere en specifik mobil tjeneste " social graf", som kan bruges til at…
Continue

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on July 15, 2010 at 8:37pm — No Comments

Din personlige efterretningstjeneste

Du kender måske allerede "Google Alert" - men nu er den kommet i en dansk udgave. Du kan indtaste navnene på de værste konkurrenter - eller måske dig selv - som søgeord. Du modtager så fortløbende mail med links til indhold hvor søgeordene forekommer.
Jeg har gjort mig en del erfaringer med Google Alert og har haft stor glæde af det. Det virker. Dog skal det tilføjes…
Continue

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on July 14, 2010 at 9:00am — No Comments

Facebook introducerer panik knap

Engelske myndigheder har opfordret Facebook til at installere en panik knap. Knappen er beregnet til at anmelde ubehageligt og anstødeligt indhold på facebook. En række andre social netværk, som f.eks. Myspace har allerede en sådan funktion.


44 engelske politichefer opfordret Facebook til at installere en panik-knap. Det er sket efter et mord i England - hvor offeret, en 17 årig pige, mødte sin morder på Facebook. Siden har Facebook været under pres i England…
Continue

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on July 12, 2010 at 9:57pm — No Comments

Forbud mod Facebook i arbejdstiden

Brug af Sociale Medier, som Facebook, bliver i stigende grad forbudt på danske arbejdspladser.


Idag ønsker hver anden danske chef ikke, at medarbejderne bruger sociale medier som eksempelvis Facebook og Twitter i arbejdstiden. Det viser en ny undersøgelse foretaget af interesseorganisationen Lederne, skriver Avisen.dk.


"Undersøgelsen bør give anledning til, at cheferne får en diskussion omkring, hvordan man skal gribe udfordringen med…
Continue

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on July 12, 2010 at 10:00am — No Comments

Virksomheder fejler på Facebook

Selv om Facebook hitter som verdens mest populære sociale medie, ved mange danske virksomheder ikke, hvordan de skal begå sig på mediet skriver Børsen.

Undersøgelsen konkluderer, at de danske virksomheder ikke bruger de sociale medier til dilaog - og er i kraftg tvivl om hvordan de skal gribe medierne an.

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on July 12, 2010 at 10:00am — No Comments

Ok at købe Adwords på rivals navne

Er det tilladt at benytte konkurrenters navne som søge ord i din Google AdWords kampagne?
Ja, siger EU domstolen. Domstolen sætter hermed en stopper for mange års retssager om emnet.


Google har forsvaret denne ret til at benytte andre navne - med argumenter om grundlæggende adgang til informationer for alle - og at varemærker ikke kan kontrollere hvor de eksponeres.


Læs mere:…
Continue

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on July 10, 2010 at 9:07am — No Comments

Sommeren er højsæson for annoncehajer

Ferieafløsere er let bytte for annoncehajer og andre fup-firmaer. Sådan lyder advarslen fra lederen af Håndværksrådets anti-annoncehajindsats, seniorjurist Jeppe Rosenmejer.


Fupfakturaer og annoncehajer stortrives i sommerferien. Ferieafløsere er nemlig lette ofre for sælgere af værdiløse annoncer, printerpatroner eller slet og ret fupfirmaer, Firmaet som sender fakturaer for ydelser, der aldrig bliver leveret. Sådan skriver Håndværksrådet. Læs mere:…
Continue

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on July 8, 2010 at 1:44pm — No Comments

Virksomheder satser mere på sociale netværk

Hele 44 pct. af de danske virksomheder har succes med at benytte sig af sociale netværk for at udvide deres forretning, mens to ud af fem virksomheder har udvidet deres kundekreds med digitale værktøj skriver Børsen. Læs mere: http://bit.ly/bPeXUe

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on July 8, 2010 at 12:55pm — No Comments

Facebook spam advarsel

En applikation spreder lige nu spam på Facebook. Ifølge it-sikkerhedsfirmaet Sophos har 290.000 personer allerede klikket på et link, der leder videre til en applikation, som så skriver spam-beskeder på ens wall.…
Continue

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on July 7, 2010 at 11:10pm — No Comments

Kan Sociale Medier bruges i jobsøgning?

Det er der delte meninger om! De kommer godt til udtryk i denne debat i The Guardian. Generelt mener de fleste ikke at medier som Facebook og Twitter er ideelle - men der er gode cases. Læs med...… Continue

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on July 6, 2010 at 8:54am — No Comments

Google vil sælge flybilletter

Google vil købe ITA Software for 700 millioner dollar eller omkring 4,2 milliarder kroner. ITA Software udvikler programmer til luftfarts-industrien. Google har officielt annonceret at softwaren fra ITA skal bruges til at udvikle en ny prissøgemaskine til flybilletter. Idag sælges næsten halvdelen af alle flybilletter over nettet og markedet forventes at vokse.


Læs mere:…
Continue

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on July 5, 2010 at 2:30pm — No Comments

© 2016   Social Image.   Powered by

Badges  |  Reporter et problem  |  Privacy Policy  |  Terms of Service

Google+