Social Image

August 2011 Blog Posts (29)

Google+ er kommet godt igang

Google nye satsning Google+ er kommet godt fra start. Men hvor mange danskere der reelt har oprettet en Google+ er ikke offentlig viden.  

 

Ifølge en undersøgelse fra ComScore Inc. viser at Google+ pt. har ca. 30 mill. brugere.

 

En analyse fra Wiles angiver at over 100.000 Smartphonebrugere har brugt Google+ i juli måned. Det viser den seneste Analyse af danskernes Smarthpone adfærd for juli måned fra Wilke Mobile Life panelet.

 

"Tallet skal ses i…

Continue

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on August 28, 2011 at 1:14pm — No Comments

Google idømt kæmpebøde

Google har fået en bøde på 500 millioner dollars (2,5 mia. kr.) for ulovlig markedsføring. Sagen er anlagt af den amerikanske stat - og Google har accepteret at betale bøden. Sagen drejer sig om receptpligtig medicin solgt via Canada til USA. En række apoteker virksomheder har benyttet Google Adwords program til at markedsføre disse produkter til amerikanske kunder over en lang årrække. Det amerikanske justitsministeriet angiver at Google har kendt til den ulovlige…

Continue

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on August 28, 2011 at 12:48pm — No Comments

GUIDE: Facebook for Business

Facebook har udarbejdet et informativt guide til virksomheder. Websitet beskriver de muligheder man har for markedføre produkter og brande virksomheden. 

Her gennemgås oprettelse af virksomhedssider, FB reklamer - samt hvordan du gør dit website mere "socialt".

 

Kig ind her: http://www.facebook.com/business

 

AF:

Allan Loumann Lissau
Social Image

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on August 28, 2011 at 12:47pm — No Comments

Facebook køber masser af virksomheder

Facebook har netop opkøbt den 13 virksomhed i år. Målet med de mange opkøb er at teknologi som kan forbedre og udvikle Facebook skriver Comon.  Det er faktisk målsat - at der ialt skal opkøbes 20 virksomheder i år. En stigning fra 10 opkøb sidste år forklarer Vaughan Smith, Facebooks direktør for Corporate Development, i et interview til Bloomberg.

 

Facebook har brug for at styrke sine systemer, så det kører problemfrit midt i den hastige vækst som selskabet er i.…

Continue

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on August 28, 2011 at 12:46pm — No Comments

Mange phishing mails til danskerne

Pas på Phishing mails! Denne advarsel lyder fra Computerword. Der sendes pt. store mængder at disse falske mail til danske mail postkasser.Her bliver du bedt om at give dit password- ofte i forbindelse med at de angiver "Forkert adgangskode" eller lignende - Vær på vagt overfor sådanne mails. Det sker typisk ved at brugeren får tilsendt en mail, hvis indhold forsøger at få brugeren til at sende sine oplysninger eller logge ind på en falsk internetside, der ligner f.eks.…

Continue

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on August 28, 2011 at 12:43pm — No Comments

UK regering dropper forbud mod Sociale medier

Den engelske regering har besluttet at droppe et forslag om at "lukke" for sociale medier som Facebook og Twitter ved uroligheder. Forslaget kom på banen efter at sociale medier blev brugt til opfordre til vold under de omfattet urolighder i England tidligere på året. To unge mænd er idømt hver 4 år for at opilne til uroligheder på Facebook. 

 

Både Facebook og Twitter har deltaget i et møde med repræsentanter for den engelske regering. En talskvinde…

Continue

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on August 28, 2011 at 12:40pm — No Comments

Læs Social Image Nyhedsbrev uge 34

Læs Social Image Nyhedsbrev - Her modtager du fortløbende informationer om udviklingen på de sociale medier.

Tilmelding her....


AF:
Allan Loumann Lissau
Free Blogger, Social Image

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on August 28, 2011 at 12:30pm — No Comments

FUNZONE: Kender du Kevin Bacon?

Nogen siger at vi lever i en lille verden. Ud af denne takegang opstod den teorien om at alle må kende nogen som kender Kevin Bacon - "i 6 grader."

 

Dvs. du kender en som kender en - som kender en - som kender en - (osv. op til 6 personer) som kender Skuespilleren Kevin Bacon. 

 

Det lyder da meget sandsynligt i denne globaliserede verden. Men helt nemt er det ikke at bevise…

Continue

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on August 21, 2011 at 10:30am — No Comments

HOWTO: Få dig et sikkert password

Vi ved det jo godt - at det er vigtigt med gode passwords til vores IT systemer! Men i dagligdagen, så bliver det ofte til password - som er nemme at huske. Som Kærestens navn osv. Men det dur ikke. 

 

For kunsten er jo: Hvordan skaber vi et sikkert password , som også kan huskes?

Følgende video giver et par gode tips til at forbedre din password sikkerhed. Her introduceres en god metode til at skabe et solidt password - men også en metode til at kunne huske det. Det er…

Continue

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on August 21, 2011 at 10:30am — No Comments

Har din virksomhed en LinkedIn profil?

Er din virksomhed ordentligt repæsenteret på LinkedIn? Det er et spørgmål du bør stille dig selv. Idag er ca. 700000 danskere har en personlig profil på LinkedIn - men er din virksomhed repræsenteret.Social Image har en professionel tilstedeværelse på LinkedIn, hvor vi ønsker at networke, udbygge relationer, øge kendskab og involvere os. Tjek vores company page ud her.

 

Jeg…

Continue

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on August 21, 2011 at 10:30am — No Comments

HOWTO: QR Bar codes

Vi ser disse firkantede stregkoder mange steder efterhånden. Et eksempel: Hos ejendomsmaæglere - ser vi QR koder. Og når man med sin mobil aflæser koden - så ser man en salgsopstilling direkte på tlf - det er da smart! Og vi ser da også andre innovative virksomheder gør brug af koder - især i print annoncer. Jeg har ligeledes set dem anvendt på visitkort. Videncenter for Integration i Vejle har udviklet et spændende projekt på dette område. Her kan du selv gratis skabe din egen QR…

Continue

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on August 21, 2011 at 10:28am — No Comments

Få et SKYPE telefon nummer

Skype tilbyder at du kan få dit eget telefon nummer. Det kan være en rigtig god ide for de mindre virksomhed. Det er nemt at etablere - og du kan lade opkald tilgå din computer. Eller du kan videresende dem til din mobil telefon. Ganske praktisk.

 

Jacob Ø. Wittorff fra PCWORLD har skrevet en solid artikel - som du bør læse. Læs her. Her kan du detaljeret læse om etablering.

 

Jeg…

Continue

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on August 21, 2011 at 10:25am — No Comments

4 års fængsel for Facebook skriverier

Det engelske retssystem viser hårdhed i forhold til opfordringer til uroligheder på Facebook. To unge mænd er idømt hver 4 års fængsel for at oprette Facebook sider med opfordring til uroligheder.Det er konstateret at uromagere benyttet bl.a Facebook til organisering af uroligheder. Det har fået den engelske regering til at forslå muligheden for ganske enkelt at slukke for en række sociale medier under uroligheder.

 …

Continue

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on August 21, 2011 at 10:20am — No Comments

Læs Social Image Nyhedsbrev uge 33

Læs Social Image Nyhedsbrev - Her modtager du fortløbende informationer om udviklingen på de sociale medier.

Tilmelding her....


AF:
Allan Loumann Lissau
Free Blogger, Social Image

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on August 21, 2011 at 10:00am — No Comments

Hjælp Afrika

Den værste tørke i flere årtier har ramt landene i det østlige Afrika, og mennesker sulter. 10 millioner mennesker er berørte. Tusindvis er flygtet, og et stigende antal børn er stærkt underernæret og risikerer at dø eller få varige skader.Røde Kors deler vand og nødhjælp ud til mennesker ramt af tørke og sult i det østlige Afrika. Indtil videre har danskerne støttet Røde Kors arbejde med mere end 8,3 mio. kr.

 …

Continue

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on August 16, 2011 at 10:34am — 1 Comment

Google køber mobilproducent

Google har haft den store tegnebog fremme! De har købt den amerikanske virksomhed Motorola Mobility for ca. 65 mia kr. og fået 19000 nye medarbejdere.

 

At fremtiden er mobil er en vision som Google tager alvorlig. De bliver med dette opkøb producent af smartphones og tablets. Google har tidligere gjort sig erfaringer med produktion af en Google smartphone. Det kom der noget blandede erfaringer ud af - og den erkendelse at produktion af telefoner bør overlades til…

Continue

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on August 16, 2011 at 10:00am — No Comments

Spilkrigen er igang

Så starter Google med Spil på Google+. De har indsat en knap med direkte adgang til spil. der er indledningsvis 16 spil at vælge imellem. Men der kommer mange flere til.

 

Vi kender spillene fra Facebook - og her har de stor styrke. Elsket af tusinder - som har spillet Farmville - Mafia wars osv. En af de store aktører som leverer spil til Facebook er ZYNGA. Og det går rigtig godt for ZYNGA.

 

Spillene er vigtige for Facebook. De fastholder brugerne - og sørger…

Continue

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on August 16, 2011 at 8:26am — No Comments

Internettet fylder 20 år

Tiden går! ja, faktisk er det nu 20 år siden at den første hjemmeside blev aktiveret. Det var den fysikeren Tim Berners-Lee som skuede det første website sammen. Tim Berners-Lee arbejdede ved forskningscenteret CERN i Schweiz.

 

Der er sket meget siden. Du kan se en kopi af den første side her.  Det skulle blive begyndelsen til det grafisk…

Continue

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on August 14, 2011 at 11:47pm — No Comments

Britisk regering overvejer at blokere sociale medier

Facebook, Twiter og andre sociale medier spiler en stigende rolle i konflikter. De benyttes til kommunikation internt og til at sprede budskaber. Vi så det i Egypten, Tunesien - og nu også i Syren og Libyen.

 

Men også britiske ballademageren bruger Facebook og andre sociale medier til kontakt - så kommer det pludselig noget tæt på. Forfærdelige tilstande i en lang række engelske byer - med hus afbrændinger og plyndringer. 

 

Den britiske regering overvejer nu at…

Continue

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on August 14, 2011 at 11:46pm — 1 Comment

Hackergruppe vil angribe Facebook

En hackergruppe ved navn Anonymous har annonceret at de vil hacke Facebook! De mener at Facebook videregiver private oplysninger. 

 

Se gruppens video her: http://www.youtube.com/user/FacebookOp

og pressemeddelse.

 

Facebook har over for CNN ikke ønsket kommentere truslerne fra Anonymous. "Vi deler…

Continue

Tilføjet af Allan Loumann Lissau on August 14, 2011 at 11:43pm — No Comments

Månedligt arkiv

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

© 2016   Social Image.   Powered by

Badges  |  Reporter et problem  |  Privacy Policy  |  Terms of Service

Google+