Social Image

Kunderne siger

Skriftlige referencer:


"Vejle IF etablerede i februar 2016 et løbehold for løbere, der ønskede at træne op imod Lillebælt Halvmarathon. Løbeholdet var især orienteret imod nye potentielle medlemmer af Vejle IF, og derfor besluttede vi os for at lave en markedsføringskampagne via Facebook. Vi havde aldrig tidligere prøvet at anvende Facebook til at føre en betalt kampagne, og derfor valgte vi at alliere os med Social Image, som har stor erfaring med sociale medier.

Social Image hjalp os med at udvikle Facebook-kampagnen. Både i forhold til at udvælge målgrupper, i forhold til at udvikle landing pages og i forhold til at rapportere om kampagnen undervejs. 

Resultatet af kampagnen var overvældende. Ikke alene opnåede vi at rekruttere en del nye medlemmer, men vi fik også spredt budskabet om Vejle IF til en masse mennesker, som aldrig havde hørt om klubben før. Derfor har det samlede resultat været en stor interesse om Vejle IF og de aktiviteter, som vi foretager os. Det har vi været særdeles tilfredse med, og det er bestemt ikke sidste gang, at vi anvender Social Image til at gennemføre kampagner via Facebook." 
Peter Terkildsen, Vejle Idræts Forening

"Facebook er et vigtig medie i vores ugentlige kommunikation med nuværende og potentielle kunder. Det er her vi kan møde vores kunder i øjenhøjde og på en mere ”afslappet” måde, end i fx trykte medier. Sociale medier er kommet for at blive, og vi har stor glæde af at benytte de forskellige platforme. Social image har været én af vores partnere fra starten af  ”det sociale medie-eventyr”, og vi har altid fået gode råd og vejledning." Jesper Søgaard, Marketing Manager, Autohuset Vestergaard

 "Allan Lissau, Social Image kan varmt anbefales. Han ved ALT om online markedsføring, og forstår at lære fra sig, så jeg en dag kan "klare mig selv". Han har så meget erfaring, at han hurtigt kan lave en kampagne der giver virksomheden vækst."
Manja Mikeli, Indehaver, LIVINGDAY
 

"Vi har haft den store fornøjelse at sammenarbejde med Allan om opbygning af vores Facebook side, samt markedsføring. Med Allans store ekspertise og knowhow inden for sociale medier, har det været en stor gevinst for Smartseng at have en professionel Facebook side. Det har medført en stor fanskare af potentielle kunder der kun vokser med tiden. Hver annoncering bliver fulgt op med en rapport af kampagnens forløb. Har man brug for råd og vejledning står Allan altid til disposition. Vi indrømmer gerne at det var med en vis skepsis at vi gik i gang med en Facebook side, nu kan vi ikke undvære den. Det er den ultra korte vej til dine kunder, med få tryk på tasterne er dit budskab ude til mange kunder. Da vi sælger et produkt som er helt unik og skal vises visuelt, er Social Image den helt rigtige partner."
Thomas Jørgensen, Indehaver, SmartSeng

"Allan er en yderst dygtig og interessant specialist i sit fag. Han formår at holde fokus og kommer godt rundt om det han har planlagt. Han er meget dybdegående i sit arbejde, hvilket gør det yderst interessant at være deltager i kurset. Jeg har uden tvivl fået meget med i bagagen, som jeg kan bruge i fremtiden. Tak for et godt kursus ."
Janni Lysgaard Jørgensen, Sales Assistent, Indkøbsringen

"Tak til Allan for indsatsen på vores seminar - du kom godt omkring de mange muligheder. Den generelle tilbagemelding fra deltagerne er, at vi nu er klædt bedre på - godt med den kollektive reference. "
Per Gren, Projektchef, Mediegruppen


"Allan Lissau fra Social image holde et fantastisk seminar for underviserne på HHX i Århus. 

Seminaret handlet om at underviserne fik en større forståelse for hvordan Facebook virker og hvorfor mange virksomheder udnytter den kommunikations form. Ligeledes blev der på seminaret diskuteret forskellige myter og holdninger omkring Facebook hvor Allan var til stor hjælp. Jeg kan give Allan og Social image mine varmeste anbefalinger i forhold til at rådgive og informere om mulighederne med Facebook. "
Rasmus Glad Vandbæk, Underviser, Århus Business College


"En tilbagemelding om vores seminar. Vi fik stort udbytte, og er helt sikre på, at den viden vi fik fra Allan om måden FB fungerer på, fremover vil betyde endnu flere gode opslag på vores side. Vi kan kun anbefale andre virksomheder og myndigheder i at afholde et seminar med Social Image."

Bo Kragelund, Direktør, Den Nationale Tolkemyndighed


"Jeg deltog på et af Allan´s facebook seminarer og det var yderst udbyttesrigt! Fik en masse gode tips og tricks til hvordan vi som virksomhed bruger facebook bedst. Dertil er Allan en troværdig og dygtig formidler og jeg giver ham de bedste anbefalinger.
Vil helt sikkert benytte ham igen."
Mona Kristensen, Coach, Find Fremtiden

"Har deltaget i Allans netværkskursus om Facebook. Det var meget inspirerende. Det kan være ganske svært, når man sidder alene med en opgave - det kan let blive tvang i stedet for sjovt. Allan gav mig lyst til at gå hjem og lege med facebook profilen og teste nogle ting af.
Udbytte: på en facebook side med 220 likes, blev et billede set af 3.792. Og billedet blev delt 12 gange. Hertil kommer, at vi fik 30-40 nye likes. Tak for en god og inspirerende formiddag." 
Lisbeth Zabihi, VisitSkanderborg

"Jeg ønskede et målrettet individuelt kursus i LinkedIn. Allan underviste og rådgav med stor ekspertise, indlevelse og forståelse for mine konkrete behov i min neuropsykologiske praksis. Kurset forløb over to formiddage. Imellem de to undervisnings sessioner fulgte Allan min udvikling af profilen med løbende vejledning med helt konkrete forslag til forbedringer. Jeg er ikke i tvivl om, hvor jeg skal henvende mig, hvis jeg igen får behov for rådgivning i forhold til sociale medier. Jeg kan varmt anbefale Allan."

Mette Ellermann, Indehaver, Privatpraktiserende neuropsykolog


"Allan har et tilbundsgående kendskab til sociale medier. Allans medvirken har medført, at det mål som var sat blev nået. Allan er en seriøs samarbejdspartner, som jeg helt sikkert vil bruge igen og som jeg kun kan anbefale andre at bruge."

Ove Holm Hansen, Fængselschef, JobUpdate - Statsfængslet Sdr. Omme


"Jeg kender Allan fra mit arbejde i Business Vejle's bestyrelse, hvor han har holdt et indlæg omkring LinkedIn. Det var et informativt indlæg der også gav anledning til yderligere spørgsmål. Jeg kan anbefale Allan og hans viden på dette område."

Søren Bøge Sørensen, bestyrelsesmedlem, Business Vejle


"Allan har i den grad hjulpet COMWELL KELLERS PARK GOLFKLUB til at blive etableret i de sociale medier.

Ved at bruge bl.a. Facebook kan vi til en meget lav pris være i direkte kontakt med såvel vore eksisterende medlemmer, gæster og forretningsforbindelser som potentielle nye. Vi kan varmt anbefale Allan som samarbejdspartner, idet han er dedikeret og har en viden, der er helt unik. Og prisen er aldeles rimelig! "
pva/ COMWELL KELLERS PARK GOLFKLUB

Michael Møller Pedersen, Comwell Kellers Park Golfklub


"Vi har brugt Allan som Social Medie konsulent i forbindelse med bl.a. vores Facebook side. Vi har i dag landets absolut førende Facebook site inden for vores marked, hvilket vi i høj grad kan tilskrives Allans faglige og præcise rådgivning og vejledning. Allan udfører sine opgaver med indlevelse, solidt fagligt indblik og et øje for detaljer."

Michael Panayotis, Indehaver, Panayotis Brudekjoler


Allan Loumann Lissau har netop afholdt et foredrag omkring LinkedIn for Hedensted IFs erhvervsklub, som jeg er formand for. Vi har været yderst tilfredse med dette samarbejde og kan anbefalde Allan til andre lignende formål."  

Henrik Lundsgaard Nielsen, Formand, Hedensted IF


 

“Jeg har haft fornøjelsen af at deltage i flere af Allans kurser om sociale medier. Dette har medført et spændende samarbejde, hvor Allan med sin enorme viden omkring opbygning af firma Facebook side, Facebook annoncering og Google Adwords har skabt super resultater.
Man kan ikke undgå, at blive smittet af Allans store entusiasme for sociale medier og opstår der tvivlsspørgsmål, når man selv begiver sig ud i den sociale medieverden, er Allan altid parat med gode råd, løsninger og vejledning. Jeg kan kun give Allan min bedste anbefaling.”
Marianne Nellemose Fredborg, Marketing CoordinatorDK-CAMP
 


“Jeg kan på det varmeste anbefale Allan Loumann Lissau som foredragsholder. Allan afholdt et fremragende foredrag for medlemmerne i Junior Chamber Vejle. Vi gik hjem fulde af inspiration og motivation, samt med konkrete værktøjer til at få mere værdi ud af Linkedin.”

Rasmus Brødsgaard, Virksomhedsrådgiver, Preboard


“Jeg har hyret Allan til at styrke min viden omkring Linkedin. Jeg havde 2 timer one2one medAllan, hvor jeg fik gode kreative indlæg til min profil og udvidet min basale viden på mediet.”

Tonny Kjær Mikkelsen, Job konsulent, Jobcenter Ikast-Brande Kommune

 


“Allan er et multitalent udi i sociale medier. Han er ikke bare begavet, vidende og opdateret. Han kan også omsætte det, så det giver værdi for din forretning. Og så formidler han det på en måde, der er til at fatte. Og foreslår ting, du selv har for travlt til at tænke på. Jeg kan varmt anbefale Allan.”

Merete van den Berg, Indehaver, Kommunikationsmentor

 


“Et par timer med Allan omkring muligheder, idéer og "hvad virker" / "hvad virker ikke" på LinkedIn er en virkelig god oplevelse! Allan er en rigtig ekspert, men han kan også sætte sig ind i kundens situation, så det bliver meget konkret og operationelt. Good value for money ;-)”
Jette Ditlev, Strategy Specialist, Ditlev Consulting 

 


Fandt Allan´s kursus vedrørende LinkedIn tilfældigt på nettet, og var noget spændt på kvaliteten. Men hold da op hvor var det effektivt, med mange gode hints. Så nu er værktøjskassen fyldt op og jeg er klar til at blive set på netværket. Bare rigtig godt.

Britta Nylin dyrlæge, ph.d
 
 

"Allan leverede en fabelagtig indsats da jeg, bad ham om at være rådgiver for mig på Google
 Analytics. Jeg ville gerne, med hans hjælp, booste min forståelse af Google Analytics og de sociale medie platforme jeg arbejder på. Han gav mig en masse gode råd, som jeg nu er igang med at implementere. Jeg er sikker på at det vil få positiv indflydelse på min leadkonvertering. Med Allan som leverandør får du en engageret en af slagsen. Bestemt fair pris."
Alis Sindbjerg Hemmingsen, Strategic Advisor, Responsible Procurement
 


“Allan har en fantastisk viden inden for sociale medier og heldigvis for os andre også en skøn måde at formidle det på. Jeg har fået rigtig meget fra Allan som jeg kan bruge til at forbedre min virksomheds fokus på de sociale medier. Og jeg er sikker på, at jeg også i fremtiden vil søge hans ekspertise når der er noget nyt på web-markedet, jeg bør vide mere om.” 

Bettina Aude Parastar, Marketing Manager, LogoPaint


 

“Allan Loumann Lissau har leveret godt foredrag for Videncenter For Integration om Sociale medier. Allan har vores bedste anbefalinger.”
Mads Bo-Kristensen, Vejle Kommune

 

 


 

“Allan er en exceptionel videnbank indenfor sociale medier og har et enestående talent for at  se og kommunikere mulighederne. Han hjalp mig med en løsning der skaber bedre og mere effektiv kontakt til både kunder og partnere, mens det også sparer tid for mig. Tak Allan!”
Danny Andersen, e-Vision

 

  


“I have had several contacts with Allan, both in his capacity as project coordinator at Vejle Erhvervsudvikling and elsewhere. He delves deeply into the subjects he works with, so that he is able to present a level of knowledge way above what you would expect, even after a short time working within a new field. Allan has never been afraid to share his knowledge and has been of great help both as a business adviser and as a sparring partner in general business questions and not least in the more specific area of social media use.”
Allan Høiberg, Owner, A.H. Computing


“BDO i Vejle har fået rigtige gode input til brug af LinkedIn via 2 x foredrag ved Allan.
Allan's indsats har medvirket til et mere professionelt brug af LinkedIn samt et højere aktivitetsniveau. Allan har vores anbefalinger.”
Frank Lau, Statsautoriseret revisor, BDO Revison
 

  

 “I consulted Allan to help me in the jungle of social media as I run my own business and find it essential. Allan's deep knowledge of social media makes him a great tutor and he gave me an insight that fitted perfectly my need and business - and mostly important he made the subject simple and easy for me to implement.”
Bettina Therese Møller, Indehaver,  Bettina Therese Interior

 


“Allan Lissau tilbyder hjælp indenfor sin store viden på Sociale Medier hvor han er ekspert og det gør han på en uformel og situationsbestemt måde hvor han møder kunden lige præcis der hvor kunden er. Det betød blandt andet at jeg fik pudset min LinkedIn profil af og fik indsigt i forskellige kommunikationsteknikker på de Sociale Medier. Allan er yderst hjælpsom, venlig og meget fleksibel og forretningsorienteret samt et godt eksempel på at give og stille sig til rådighed ved behov. Jeg kan helt klart anbefale dig at kontakte Allan for sparring på hvordan du kan blive mere tydelig på de Sociale Medier - han brænder for sit arbejde og det gør ham til en troværdig samarbejdspartner.”
Gitte Houmand, Indehaver, Selvstændig coach


“Allan Loumann Lissau har hjulpet mig til en større og betydelig bredere indsigt i de sociale medier. Allan's viden om de sociale medier oplever jeg som værende på expert niveau. Det har været spændende, at se de bagvedliggende værktøjer, som Allan benytter til at opdyrke og vedligeholde de sociale medier med. Allan har indarbejdet en interessant forretningsorienteret disciplin omkring vedligeholdelsen af sit eget netværk. Dette har givet tydelige resultater.”
Mads Mikael Theodor Pedersen, Lynbesked


“Allan er en engageret idérig person, og engagementet smitter. At skabe netværk handler om at slå til og være med, hvor tingene sker - men at skabe netværk fra bunden handler om, at tro på, at selvom man først står alene, så vokser et netværk sig en dag stort. Det kræver mod og vilje at starte noget nyt - og begge dele har Allan til fulde. Allan har i Vejle sået små frø, der alle ser ud til at spire. Og endda sået så mange, at der er en blomstrende eng at boltre sig på, hvis man er en lille virksomhed - eller en stor på jagt efter samarbejdspartnere. Mange byer mener man i erhvervsudvikling bare skal lægge hus til. I Vejle mente de også, at man skulle skabe mere end rum - være igangsættere og se ting udvikles. Allan har været (og er) en rorgænger på søvejen mod et mere åbent hav, hvor bølger ikke skubber virksomheder ned, men fremad. De fleste tror, at bølgen er et hus på havnen. I virkeligheden er bølgen en bevægelse, der i Vejle først er sat i gang. En af de væsentlige vandbærere til bølgen har med sikkerhed været Allan Lissau! /Søe”
Jeppe Søe, journalist, speaker, jeppe.dk


“Allan arbejder meget professionel og engageret. Allan besidder en meget stor viden og kompetancer om anvendelsen af Sociale Medier på Internettet. Allan's arbejde har givet mange ideer samt meget mere synlighed af virksomheden på elektroniske medier. Allan har min bedste anbefaling”
Michael Gøttrup, Target Coaching 

 


“There is a fire burning in Allan.
He is passionated about the things he does - the social media and the Internet generally. He has been there from the beginning and will also be difficult to get around in the future. I enjoy my conversations with Allan. A small idea can grow in his company. He is inspiring and innovative. But also practical and rational. Ole. Marginal.dk”

Ole Aakjær, Marginal Reklamebureau a/s 

 


“Allan is a very businesoriented person. He is a great networker at very wellorganized. I have worked with Allan in a variety of different projects and I give Allan my best recommendations.”
Kim Elkjær Marcher, All2One IT.

 


© 2016   Social Image.   Powered by

Badges  |  Reporter et problem  |  Privacy Policy  |  Terms of Service

Google+